Wpis z mikrobloga

Jako że tu sami specjaliści to zapytam: jestem kierowcą i zmieniam robote bo mam dość 3/1.
Dostałem oferte na tygodniowe wyjazdy na Danie pod firanki dsv. Weekendy w domu, bo mam rzut beretem od bazy.
1,5tys podstawa i 0,35gr/km. Dziadtrans czy dobra oferta? Stawek nie znam, jestem jak dziecko we mgle. ( ͡° ͜ʖ ͡°)__
#bekaztransa
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@taksobie:
Jako kierowca napiszę Ci, że nie gódź się na żadne km i %
Jest już masa firm co dają stałą. Sam szukałem firmy dobre 3 lata zanim znalazłem naprawdę dobrego pracodawcę i każdy weekend siedzę w domu a i w tygodniu wpadnę.
Kasa jak na polskie realia naprawdę dobra
  • Odpowiedz
@bobsaltochlop: mhm, to policz mi pensje pracy od Poniedziałku do Piątku do 15:00 i z powrotem do PL na każdy weekend. Jakieś mąrości parkingowe tu urządzasz, z powrotem z tej twojej Szwecji do PL, np Warszawa
  • Odpowiedz
@xspeditor: napisalem prawie rowne, czyli moge sobie przyjac nawet powrot 2 razy w miesiacu do PL, 5 dni w tygodniu po 8h zarobek 25k~ koron, przelicz sobie, weekendy sa wolne wiec chcesz to i lataj co tydzien z odpowiednia wczesniejsza rezerwacja zeby sie nie wykosztowac. no pewnie maja wieksze skoro im placisz dniowki rowne 100zl, hehe
  • Odpowiedz