Aktywne Wpisy

Pandzia_art +114
Cześć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
Jako, że nie mogłam zrealizować się przy mojej #wykopaka rekodzielniczo tak chciałam zrobić dla was #rozdajo #losowanie o pudełeczko ze zdjęcia ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Reguły są proste - plusujecie dla zasięgu, a osoby chcące wziąć udział piszą komentarz o treści "biorę udział".
Zbieranie zgłoszeń do
źródło: 1000007947
Pobierz
Jacques-Pierre +171
Obczajcie to. Jest sobie onlyfansiara, Lily Phillips. Licząc zapewne na zwiększenie przychodów ze swojego OF, postanawia przespać się z setką facetów jednego dnia.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
Niestety dla niej, jedyne co dostaje to trauma. W wywiadzie po tym wydarzeniu ledwo może powstrzymać łzy. Mówi, że czuła się jak p---------a (xD).
Reakcja współczesnej fali feminizmu?
Tak.
źródło: image_picker_615AAE8D-7DA1-4EEC-871E-0B6E634D3672-21639-0000038F9054EA63
Pobierz

K---A XDDDDDDDDD
@Limonene
Tylko pamiętajcie że to nie on robił te memy, można je było znaleźć na zamkniętych grupach, wypoku czy google grafika. To tak samo jakby pozwać michaua proteina za cenzodudy czy prokuratorboners(napewno coś się trafiło i ciągle tam wisi).
@Cutler777: a czym?
@Cutler777: Dawno tak nie zapłakałem nad czyimś wpisem (╥﹏╥)
@Cutler777:
@ryhu:
źródło: comment_O7ANDlHqxkCutNbkTR6oFCq6jHy8CSCt.jpg
PobierzTen ziomek powinien go błagać na kolanach o takie rozwiązanie na jakie się zdecydował a z wdzięczności jeszcze mu o----ć kolbę poza kamerą tak jak na tych 'śmiesznych' memach.