Aktywne Wpisy
ProstolinijnyW +108
Jak w ogóle można popierać ROD?
-Ogródki zajmują ogromną przestrzeń bardzo często w centrum miast
-Osoba z ulicy nie ma tam wstępu i nie czerpie z tego powodu żadnych korzyści
-W zarządach siedzą stare komuchy
-Ludzie tam palą byle gównem
-To i tak własność miasta więc nie ma problemu by przeznaczyć ten teren na coś innego
-Jak jakiś boomer chce sadzić cebulę czy marchewkę to niech przeprowadzi się do powiatowego albo kupi
-Ogródki zajmują ogromną przestrzeń bardzo często w centrum miast
-Osoba z ulicy nie ma tam wstępu i nie czerpie z tego powodu żadnych korzyści
-W zarządach siedzą stare komuchy
-Ludzie tam palą byle gównem
-To i tak własność miasta więc nie ma problemu by przeznaczyć ten teren na coś innego
-Jak jakiś boomer chce sadzić cebulę czy marchewkę to niech przeprowadzi się do powiatowego albo kupi
Sin- +73
Chwale się. Zmieniam robotę i jestem już po rekrutacjach i wyborze kolejnego pracodawcy. DevOps here:
- kilka wysłanych CV
- 4 rozmowy
- 3 pozytywne odpowiedzi
Udało się wynegocjować to co chciałam na UoP - 18k aczkolwiek było dużo ciężej niż w zeszłym roku. A przynajmniej takie mam wrażenie.
Poziom samej rekrutacji jako procesu wzrósł. Wzrósł także czas oczekiwania na feedback.
Ps: Mam już kilka lat doświadczenia w zawodzie i nie startowałam
- kilka wysłanych CV
- 4 rozmowy
- 3 pozytywne odpowiedzi
Udało się wynegocjować to co chciałam na UoP - 18k aczkolwiek było dużo ciężej niż w zeszłym roku. A przynajmniej takie mam wrażenie.
Poziom samej rekrutacji jako procesu wzrósł. Wzrósł także czas oczekiwania na feedback.
Ps: Mam już kilka lat doświadczenia w zawodzie i nie startowałam
Wyniki wyścigu: http://managerdc7.rackservice.org:50915/sessiondetails?sessionid=2354#
Moich wrażeń po wyścigu tym razem nie będzie. Miałem w nim w ogóle nie jechać, ale pojawiły się obiecujące okoliczności. I to koniec dobrych wiadomości. Wyścig był tragedią. Popsuło się wszystko co mogło. Kosmiczny ping, pokaz slajdów, prawie zarżnięty silnik. Po kilku kółkach zjechałem do mechaników na naprawę silnika i już tam zostałem aby nie popsuć wyścigu komuś innemu. Z niestabilnym pingiem i klaktowaniem jechać się nie dało, ale o dziwo nie rozłączyło mnie. Wróciłem tylko na ostatnie kółko aby dojechać w miarę godnie do mety i końca sezonu. Dziękuję jeszcze raz organizatorom i uczestnikom za emocje i świetną zabawę na coraz wyższym poziomie!
A jak Wasze wrażenia po wyścigu i w sumie całym sezonie?
#acleague #simracing
Dzięki za sezon, sorry za kontakty, myślałem że uda mi się przejechać sezon bez wjeżdżania w kogoś, ale rozwalony samohut mnie pokonał :(
Do tego pozorna stabilnosc prowadzenia, po to by nagle stracic przyczepnosc w najmniej spodziewanym momencie, gdy juz
Prequale: Nie za bardzo miałem czas kręcić, widziałem, że inni też niechętnie robią kółka, więc wykręciłem swoje 15 okrążeń trochę od niechcenia, przygotowałem sobie setup, który był w miare szybki i dość stabilny, ale szczerze powiedziawszy z wyścigiem nie wiązałem większych nadziei, bo w sumie i tak moja pozycja na koniec była niezagrożona a szanse na awans wielkie nie były.
Qual: Nie miałem swojego setupu, do tego dziś musiałem jechać
@Golomp: widziałem jak valencianista z tobą walczył xD
http://simrace.pl/forum/index.php/topic/1365-acleague-sezon-6/page-5?p=40643#entry40643
http://simrace.pl/forum/index.php/topic/1365-acleague-sezon-6/page-5#entry40658