Aktywne Wpisy

PiotrFr +622
W Mysłowicach złomiarze ukradli kable od ładowarek, a na Facebooku przygłupy się cieszą i biją brawo. Czym to się mentalnie od ruskich różni?
#samochodyelektryczne #tesla #polska
#samochodyelektryczne #tesla #polska

źródło: 1000018934
Pobierz
mateo2111 +11
Skąd w starszych ludziach taka tendencja do żartowania z ludzi chudszych? Ważę średnio 68kg mając 175, ćwiczę na siłowni, więc mam dość niski poziom tkanki tłuszczowej i całkiem sporo masi mięśniowej, taka typowa plażowa sylwetka z której jestem bardzo zadowolony. Mimo to na każdym spotkaniu rodzinnym, firmowym itd. Zawsze słyszę teksty typu (ale suchy jesteś, weź coś zjedz) i tak zwykle po 3-5 razy w ciągu kilku godzin. Czemu dla osób 40+
Beal - 41pts - 1 punktu zabrakło do rekordu kariery, szósty raz w karierze rzucił 6 trójek w meczu, przez co wysunął się na 2 miejsce pod tym względem w historii Wizards/Bullets wyprzedzając Arizę. Więcej (x18) ma tylko Arenas
Merji - 23min, 0FGA, 0FTA, 7reb, 3blk - licząc od 83 roku dopiero 14 przypadek z 7reb-3blk bez oddanego jakiegokolwiek rzutu, ostatnio Joel Anthony w 2011, wcześniej Ben Wallace 2009
Gobert - 9/9FG + 12reb - 12 przypadek w ciągu 35lat z 12 zbiórkami i co najmniej 9 celnymi rzutami z gry przy 100% skuteczności, ostatnio Valanciunas i Howard
M. Gasol - 4/22FG - od 83 roku tak źle rzucało tylko 34 zawodników - ostatnio Lilliard, Burke i Monta Ellis. Jedynym wysokim w tym towarzystwie był Duncan w 2010 (ale miał wtedy 26 zbiórek na pocieszenie :)) W ogóle dziwny był ten mecz UTA-MEM bo Conley miał 1/9 za 3 i 3/16 z gry, a R. Hood 0/8 za 3. Niezbyt często zdarza się też (a zdarzyło się Grizzlies w tym meczu) 73pts, przy zaledwie 8tov - dokładnie 29 taki mecz.
Okafor - 0/10FG - zaledwie 8 center w historii z takim celownikiem - ostatnio Bynum i Kaman, a poprzednie to już lata 90.
#nba #koszykowka
Taka forma relaksu i rozruszania głowy do porannej kawy. Zajmuje mi to 30min, a