Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

podziękuj opozycji, która zrobiła szum jakby tu czołgi stały na ulicach

@TenebrosuS: Ja nie chcę nikomu dziękować, ale jest mi lekko wstyd, że w państwie, które aspiruje do czołówki UE dzieją się takie rzeczy.
Coraz ciężej jest mi przekonywać ludzi w Szwajcarii, że my Polacy jesteśmy warci zaufania i nie warto zamykać europejskiego rynku pracy.
  • Odpowiedz
@TenebrosuS: Glosowanie budzetu (przede wszystkim, ale takze dotyczy to innych ustaw), bez sprawdzenia kworum, bez dopuszczenia poslow do glosu, zreszta sam wiesz pewnie jak to wygladalo, bo ciezko bylo wczoraj/dzis tego sie nie dowiedziec. To jest powod. Smieszne okupowanie mownicy sejmowej nie jest powodem do rozjebywania procedury ustawodawczej w taki skandaliczny sposob. Wywalenie Szczerby, przepychanki z policja czy ustawa o mediach nie przeszkadza mi tak jak to.
  • Odpowiedz
@Haqim: Budżet z deficytem na kilkadziesiąt miliardów, tak samo zresztą jak w latach poprzednich a Ty się przejmujesz brakiem kworum, sposobem głosowania, okupowaniem mównicy.
  • Odpowiedz
@reflex1: Na pewno nie jest Ci lekko, skoro nawet były prezydent nawołuje do wyrzucenie Polski z UE to co mają sobie o nas pomyśleć tacy Szwajcarzy :|
Nie załamuj się, robisz dobrą robotę dbając chociaż w najbliższym otoczeniu o jako taki wizerunek naszego kraju.
  • Odpowiedz