Pomijam caly kontekst afery, uwazam ze PiS ma za uszami tyle że łopatą możnaby zgarniać. Tacy sami kłamcy i obłudnicy jak poprzednicy. Uważam też, że okupowanie mównicy, jakkolwiek skandaliczne, jeszcze jakoś mieści się w granicach dobrego smaku i ma pokazać krytyczność sytuacji.
Ale, DO #!$%@? NĘDZY, siadać (nawet na kilka sekund) dupą na mównicy??? Jak ma na imię ten gówniarz (bo tytuł "poseł" dla takiego chłystka to zbytni zaszczyt)? Jak można odwalić taki gnòj? Przecież to porównywalne z wyczynami prezydenta Komorowskiego w Japonii... Ręce opadają.
@typowymirek bazuje na szeroko pojętym dobrym smaku a nie protokole dyplomatycznym. W domu rzadko mi sie zdarza siasc na stole, a to jest #!$%@? mać sejm...
@Joz @tony_soprano ha faktycznie. Zlapaliscie mnie, musialem sobie sprawdzic. Faktycznie stal na podescie. Zwracam honor, manipulacja nieswiadoma. Dzieki za czujnosc
Co zmienia tyle ze dzisiejsze dupoopadnięcie na mownicy nie mialo precedensu w polskiej polityce
Ale, DO #!$%@? NĘDZY, siadać (nawet na kilka sekund) dupą na mównicy??? Jak ma na imię ten gówniarz (bo tytuł "poseł" dla takiego chłystka to zbytni zaszczyt)? Jak można odwalić taki gnòj? Przecież to porównywalne z wyczynami prezydenta Komorowskiego w Japonii... Ręce opadają.
Chciałbym poznać jego imię i nazwisko. Ktoś coś?
#sejm
źródło: comment_liy92S3bpDKxOXrVnHDkiz1cXWlOMXel.jpg
Pobierzwidzę, że mamy tutaj eksperta protokołu dyplomatycznego i dobrego zachowania ( ͡º ͜ʖ͡º)
W domu rzadko mi sie zdarza siasc na stole, a to jest #!$%@? mać sejm...
Tym posłem jest Kobyliński Paweł, ex poseł klubu Kukiz 15, teraz Nowoczesna. @Arveit: @Vonzgj:
źródło: comment_HTtMItulINaEHdEw43JdjhbVYV9poPF6.jpg
Pobierz@kajelu: A przypomnij mi co takiego Komorowski w Japonii zrobił? Oprócz stania na podeście przeznaczonym do stania
źródło: comment_NbZNLHMCB99bRO4g4CyhYN4nSAD4jmeh.jpg
Pobierz@kajelu: xD Zaorane. Nic nie było.
@tony_soprano ha faktycznie. Zlapaliscie mnie, musialem sobie sprawdzic. Faktycznie stal na podescie. Zwracam honor, manipulacja nieswiadoma. Dzieki za czujnosc
Co zmienia tyle ze dzisiejsze dupoopadnięcie na mownicy nie mialo precedensu w polskiej polityce