Aktywne Wpisy

HausHagenbeck +42
Ej wiem, że czekacie ode mnie na wiadomość ale wyskakuje mi limit na akcje. Więc jak ktoś jest zainteresowany (kto ma widzieć ten wie ) to napiszcie w komentarzach "m__b" (po to aby odsiać boty)
przy okazji dostaniecie ode mnie grube info odnośnie matur... jest grubo
#matura #matura2023 #szkola #wazne
przy okazji dostaniecie ode mnie grube info odnośnie matur... jest grubo
#matura #matura2023 #szkola #wazne

Salomonthekrol +50
Mirki niech mi ktoś wytłumaczy co laski mają w głowie...
Żona myślała ze jest sama w domu, przyszedł teść i zaczęła mnie obgadywać że nic nie robie, że nie potrafie nic zrobić itd, co jest nieprawdą, a ja siedziałem w pokoiku i słuchałem wszystkiego po czym Żona weszła do pokoju i się połapała ze wszystko słyszałem, wszystko. Zrobiła mi awanturę ze podsł#!$%@? i że sam sobie jestem winien po czym strzeliła focha.
Żona myślała ze jest sama w domu, przyszedł teść i zaczęła mnie obgadywać że nic nie robie, że nie potrafie nic zrobić itd, co jest nieprawdą, a ja siedziałem w pokoiku i słuchałem wszystkiego po czym Żona weszła do pokoju i się połapała ze wszystko słyszałem, wszystko. Zrobiła mi awanturę ze podsł#!$%@? i że sam sobie jestem winien po czym strzeliła focha.
Bonus na dzisiaj (po czasie się zreflektowałem):
D-Wade wczoraj po raz 591 miał 20 lub więcej punktów w meczu i tym samym wyprzedził właśnie G. Gervina i zrównał się z Vincem Carterem (ex-equo 25 miejsce w historii). Ile Wade jeszcze może mieć takich meczów? Kilkadziesiąt? Sto? W zasięgu jest mniej więcej 8-10 pozycji do przeskoczenia.
Z aktywnych graczy na 5 miejscu jest Dirk Nowitzki, na 6 LBJ a na 15 miejscu jest Carmelo Anthony.
Liderem Mailman, potem Jabbar, Kobe, MJ
http://www.basketball-reference.com/play-index/pgl_finder.cgi?request=1&match=career&is_playoffs=N&age_min=0&age_max=99&pos_is_g=Y&pos_is_gf=Y&pos_is_f=Y&pos_is_fg=Y&pos_is_fc=Y&pos_is_c=Y&pos_is_cf=Y&c1stat=pts&c1comp=gt&c1val=20ℴ_by=pts