Aktywne Wpisy

Dołącz do naszej akcji #jesteswygrywem - załóż konto GOmobile i odbierz 50 zł w
evoucherach w #zabka po spełnieniu warunków konkursu.
Dodatkowo, zarejestruj się i po prostu robiąc zakupy możesz brać udział w loterii,
codziennie możesz wygrać 500 zł, a w finale akcji - 500 000 zł!
Wrzuć historię swojego #wygryw pod tagiem #jesteswygrywem i pokaż coś, z czego
jesteś dumny! Czekamy na posty, zdjęcia i Twoje #chwalesie
Nagrody dzienne, tygodniowe i
evoucherach w #zabka po spełnieniu warunków konkursu.
Dodatkowo, zarejestruj się i po prostu robiąc zakupy możesz brać udział w loterii,
codziennie możesz wygrać 500 zł, a w finale akcji - 500 000 zł!
Wrzuć historię swojego #wygryw pod tagiem #jesteswygrywem i pokaż coś, z czego
jesteś dumny! Czekamy na posty, zdjęcia i Twoje #chwalesie
Nagrody dzienne, tygodniowe i

LuckyStrike +33
Zabrałem swoją chińska żonę do Polski. Ogólnie wstyd i zażenowanie. Stwierdziła że w #polska jest jak 30 lat temu w #chiny tzn. zacofanie, nie ma normalnych dróg, ogólnie brak transportu i połączeń miedzy miastami. Nie mogła się powstrzymać od śmiechu jak zobaczyła EN57 na stacji w #katowice gdzie napadli ją żule jak zostawiłem ją samą na dosłownie dwie minuty (plus inne atrakcje jak jedyna ubikacja na cały dworzec i to płatna, niedziałające

147.5kg 5x3, na siłowni duszno tak, że szyby parowały ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mirkokoksy #mikrokoksy
Kolana wychodzą na tyle ile potrzebują wyjść aby było optymalnie, więc nie przejmuj się nimi aż tak. Chyba, że stajesz na palce tak jak przy 2 powtórzeniu, to już jest problem.
@Lemoyable ładnie powalczone. Niepotrzebnie cofałeś się po tym bujnięciu. Zobacz ile masz dystansu do racka. Im krótsze odejście tym lepiej. Sam z tym walczę. Na razie ograniczyłem ilość mikro-kroczków i dreptania ;-)
W ogóle w pewnym momencie między drugim, a trzecim powtórzeniem ugiąłem z dwa razy kolana(miałem na myśli nogi) sprawdzając czy jeszcze wykrzesze z nich co nieco(z kolan raczej nie chciałbym nic wykrzesać :D)
w ostatnim powtórzeniu trochę sztywność pleców straciłeś, zwracaj na to uwagę!
gratuluję wyniku! widać, że moc jest i potencjał.
Ciebie w takim razie gonię w przysiadach a @shdw w ciągach (✌ ゚ ∀ ゚)☞
edit: wrzuć te swoje siady w końcu
Mam diete ryz kurczak itd... omlety owsiane itd. Ale powoli mi sie nudzi. Co jest szybkie w przygotowaniu i ma duzo wegli i bialka. Biore do tego gainer. Jakies porady. Mam 184cm i akutualnie 77,5kg wagi, dwa tyg przed 75. Chce dobic do 83-85 i potem w miare rzezba.
@Karoleer: Rozumiem, starałem się w poprzednich seriach w ostatniej tego brakło. Może bym już nie wstał po wolnym negatywie :P
@Szefu: Dzięki, to raczej nie odwaga, bo przecież jak coś to mi sztanga wyląduje na ramionach racka. Choć z drugiej strony bez nich nawet ciężko wypuścić (tę, tą) sztangę do tyłu.
Kolega na dalszym planie za to nieźle wywija sztangą nad kolanami przy opuszczaniu ;)