Wpis z mikrobloga

Niech mirko wyda osąd. Zaliczylibyście 5tą serie? 4 wcześniejsze trochę lepiej poszły, ale grunt to się nie poddawać. Specjalnie nagrałem ostatnią bo można wychwycić błędy + zmęczenie daje we znaki. Mam nadzieje, że nie zostanę #!$%@? jak z martwym ciągiem (,)

147.5kg 5x3, na siłowni duszno tak, że szyby parowały ( ͡º ͜ʖ͡º)

#mirkokoksy #mikrokoksy
  • 19
@Lemoyable: nigdy nie zaatakowałbym trzeciego powtórzenia po tak wyglądającym drugim :P
Kolana wychodzą na tyle ile potrzebują wyjść aby było optymalnie, więc nie przejmuj się nimi aż tak. Chyba, że stajesz na palce tak jak przy 2 powtórzeniu, to już jest problem.
@Primusek zawsze pracujemy w pełnym zakresie ruchu.

@Lemoyable ładnie powalczone. Niepotrzebnie cofałeś się po tym bujnięciu. Zobacz ile masz dystansu do racka. Im krótsze odejście tym lepiej. Sam z tym walczę. Na razie ograniczyłem ilość mikro-kroczków i dreptania ;-)
@shdw: No nie wiem, co się stało przy drugim powtórzeniu. Dobrze, że wstałem, choć biłem się z myślami czy zrobić trzecie powtórzenie, ale nic złego mi się prawie stać nie może.. prawda? (ʘʘ)
@berti: No właśnie, jestem przyzwyczajony do tego, że odchodzę tak daleko. Jakoś psychika może działa na to, ale spróbuję w czwartek jak mam siady z pauzami, zrobić mini kroczki na mały dystans jak mówisz. No i dzięki :)
W ogóle w pewnym momencie między drugim, a trzecim powtórzeniem ugiąłem z dwa razy kolana(miałem na myśli nogi) sprawdzając czy jeszcze wykrzesze z nich co nieco(z kolan raczej nie chciałbym nic wykrzesać :D)
@Lemoyable: chyba bardziej te błędy Ci wyszły z jakiegoś braku skupienia, w tych butach na gąbce też robisz siady i to na pewno nie pomaga, ( ͡° ͜ʖ ͡°)
w ostatnim powtórzeniu trochę sztywność pleców straciłeś, zwracaj na to uwagę!
gratuluję wyniku! widać, że moc jest i potencjał.
Ciebie w takim razie gonię w przysiadach a @shdw w ciągach ( )
#mirkokoksy #mikrokoksy
Mam diete ryz kurczak itd... omlety owsiane itd. Ale powoli mi sie nudzi. Co jest szybkie w przygotowaniu i ma duzo wegli i bialka. Biore do tego gainer. Jakies porady. Mam 184cm i akutualnie 77,5kg wagi, dwa tyg przed 75. Chce dobic do 83-85 i potem w miare rzezba.
@masz_ty_rozum_i_godnosc: Daj spokój, kiedyś zdejmę te buty, może przy 200kg ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Karoleer: Rozumiem, starałem się w poprzednich seriach w ostatniej tego brakło. Może bym już nie wstał po wolnym negatywie :P
@Szefu: Dzięki, to raczej nie odwaga, bo przecież jak coś to mi sztanga wyląduje na ramionach racka. Choć z drugiej strony bez nich nawet ciężko wypuścić (tę, tą) sztangę do tyłu.
@StarsThief: Wiem, wiem to była ostatnia seria. Sił już brakowało w czwartej z wolnym negatywem ostatnie powtórzenie już walczyłem, choć i tak było łatwiej niż w tym na filmiku. Zresztą zawsze inaczej to wygląda jak się nagrywa, przy pierwszym wyszedłem tak szybko do góry, a w rzeczywistości trwało to dłużej z mojej perspektywy. :)