Aktywne Wpisy

beconase +744
źródło: GxTLYkCXIAAxQla
Pobierz
smuteczek2000s +63
Siemka,
co tam u Was?
U mnie wszystko dobrze.
PS. Wydałam książkę i się cieszę. Poszły już do zainteresowanych.
co tam u Was?
U mnie wszystko dobrze.
PS. Wydałam książkę i się cieszę. Poszły już do zainteresowanych.
źródło: temp_file8737372411375079654
Pobierz

![Dziewczyny, 12 letnie, uważają ze ONLYFANS to alternatywa względem pracy [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/8bc6c9a669e7152b628112593eb436258572843d0b16bc0284013118f71d086a,q80.jpg)

Otóż, czas przedświąteczny, wszyscy chcą kupić swoim zwierzakom terraria pod choinkę. A biedna ja muszę z---------ć, żeby to wszystko przygotować ;D
To w ramach zabawy samej z sobą ( ( ͡º ͜ʖ͡º) ), zrobiłam sobie czelendża. Przygotowałam formatki na 11 terrariów, obrzeża zrobione, otwory wywiercone, listwy wyfrezowane, wszystko przed weekendem. A w poniedziałek i wtorek chciałam skręcać. Iiiii w poniedziałek od 12 do 15 i we wtorek w tych samych godzinach (łącznie 6h) skręciłam 11 sztuk. Gdybym miała więcej, to pewnie zrobiłabym więcej, (niestety czekam, aż stolarnia dotnie resztę formatek). Dzisiaj i jutro uzbrajanie w dodatki (oprawki, kable grzewcze, ledy i inne bzdury) i pakowanko. Dzięki masowej robocie zaoszczędziłam sobie jakieś +/- 5 dni.
I czemu to piszę? Ano z dwóch powodów:
1. Boli mnie wszystko, tak że się schylić nie mogę, bolą mnie stopy od stania, przenoszenia. Ale kurcze jaka to niesamowita satysfakcja tak ponapieprzać ;D Dać z siebie 110%. B---a!. Troszkę #logikarozowychpaskow bo pewnie za 2 lata nie będę mogła chodzić, ale co tam ;D
2. A drugi powód? Lubię swoją pracę, pomimo powodu nr jeden. Pomimo, że w wieku 25 lat bolą mnie plecy, kolana i wszystko, co związane z noszeniem ciężkich rzeczy (25kg worki z zaprawą też do pracy same się nie przyniosą, a aranżacje trzeba robić), to jednak idę do tego warsztaciku szczęśliwa, że mogę potańczyć do gunwo muzyki, jak nikt nie patrzy, w jednym ręku trzymając wkrętarkę, a w drugiej garść wkrętów ;D To, ze 100 razy dziennie wejdę w stół, kopnę się o futrynę, spadnie mi coś na stopę, uderzę się w głowę. Tata wychował sobie fajnego "synka":D Już pomijam nawet tę przyjemniejszą część pracy, jaką jest głaskanie, karmienie i sprzątanie u gadzisławów i innych wiewiórczastych :)
I Mirasy. Obyście byli zadowoleni ze swojej pracy. Jeśli Wasza praca nie sprawia Wam ŻADNEJ przyjemności i codziennie idziecie tam jak na ścięcie, to powiadam Wam - nie warto. Może jest coś, co sprawi Wam więcej przyjemności. Postarajcie się, poszukajcie. Ja kiedyś też podjęłam decyzję o rzuceniu ciepłej posadki i złażeniu tego burdla. I fajnie wyszło ;)
Macie może pracę, która sprawia Wam tyle przyjemności? Opowiedzcie mi o tym, mam dzisiaj dobry dzień ;D
źródło: comment_AqtxaxbTrBdisi4BRuYwwBFdSynyBhso.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
! @Khaleesi @gravedigger @PanKara @x-santa-x @leworwel @papja @Cahir22 @ranfun @kodys @queiroz @Jormungand @skrajnaa @Migfirefox @foxmurder @maupolina @pio23 @avible @kamdz @nat89 @Saute