Aktywne Wpisy

Linnior88 +9
Zajebibi jest 12 w nocy ja śpię a moj współlokator z piekła rodem chciał mi wbić do pokoju kiedy ja spałam , ja sie już go naprawdę boje i teraz już rozważam dzwonienie na bagiety
Dobrze że miałam ten pokoj zamknięty to sie tylko od niego odbił
Czujecie spać sobie w nocy a nafurany typ bez pukania wam wbija do pokoju
(Pousuwalam dużo wpisów o nim ale w skrócie pije , demoluje
Dobrze że miałam ten pokoj zamknięty to sie tylko od niego odbił
Czujecie spać sobie w nocy a nafurany typ bez pukania wam wbija do pokoju
(Pousuwalam dużo wpisów o nim ale w skrócie pije , demoluje

Hektorrr +75

W związku z opóźnieniami mamy #rozdajo dla naszych kochanych Mireczków. Wśród plusujących rozlosujemy nasz Voucher o wartości 100 złotych!
Poza tym możecie sprawdzić różniaste możliwości naszego portalu. Zapraszamy na strony naszych partnerów, które będą stopniowo dodawane i aktualizowane. Poczytajcie o zbliżających się turniejach (na ten moment dostępny jest "Premierowy Turniej") oraz dowiedzcie się wszystkich najważniejszych informacji na temat samego serwisu.
Piszcie swoje uwagi oraz pytania - chętnie na nie odpowiemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z okazji startu mamy dla Was jeszcze jeden prezent. W komentarzu wrzucimy #wolacz. Każda osoba, która da przy nim plusa, zostanie zawołana w następnym poście. Znajdziecie w nim kod, który po aktywacji na naszej stronie da Wam dodatkowe 20 HCN za darmo!
#hophands #oswiadczenie #startup #swieta
źródło: comment_FHyt6XJGObCThVhvoFFXpCvoULkZbTKA.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
No wreszcie k---a (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
imie, nazwisko, województwo i data urodzenia, a no i jeszcze potwierdź SMSem
źródło: comment_MgB6MUJ2K6o2zh8tSfO4EUPBamsoSXts.jpg
Pobierz@Xisco: do 12.12 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MokreStupki: Możesz dzięki nim wziąć udział w płatnych turniejach. Niektóre z nich są już częściowo rozpisane na stronie hophands.pl
No tak średnio bym powiedział
źródło: comment_4qhZ0hCEjMQeHWuBGk3l0rvoEqHdanHd.jpg
Pobierz@HopHands_pl:
Jaki serwis?