Aktywne Wpisy

kowalik +86
Pracuję w magazynie. Jeżdzą tam wózki, wożone są palety. Że względów BHP, wszyscy musimy mieć "bezpieczne" buty. I teraz taka rozkminka. Dlaczego wchodząc do #biedronka nie są mi wręczane takie buty na wejściu, skoro wszędzie są palety i ciągle ciągane są wózki z tymi paletami? Pracownicy mają takie obuwie. A co, jeśli najedzie mi ktoś na stopę?
#heheszki #pytanie
#heheszki #pytanie

Potrzebuję opinii, jak bardzo jestem #!$%@?:
Chcę wypłacić z Huobi BTC ma adres, który dodałem w opcjach wypłat (dodawałem chyba ze 3 dni - smsy, itp). Mam powiązanego Google Authenticatora, ustawione Asset password, no miód.
Niestety, do wypłat potrzebna jest weryfikacja ID C2, czyli zdjęcia dowodu + ryja z dowodem. Problem jest taki, że w momencie zakładania konta, miałem inny dowód - już nieaktualny. I tutaj sedno mojego pytania - czy kontakt z supportem (support@huobi.com) ma w ogóle sens? Może są jakieś inne sposoby zmiany tych danych, o których nie wiem? Dzięki za wszelkie sugestie, ja póki co już pożegnałem się z moimi coinsami, ale może się miło rozczaruję.
inb4: hurr, czymanie btc na gieldzie, durr, masz za swoje.
Zresztą jesteś pewny, że dowód? Chińczycy zazwyczaj chcą paszportu, chociaż huobi nie używałem akurat
Kontaktowałem się z supportem najpierw w celu zmiany na nowy dowód (wysłałem im chyba z 10 zdjęć jednego i drugiego), zero reakcji. Teraz napisałem w sprawie 'unbindu' starego dowodu, to odpisali coś pokrętnie, że potrzebuję dostarczyć im zdjęcia dowodu (co zrobiłem, dołączyłem jako
A jak pomyliłeś się i wrzuciłeś skan dowodu jako paszport to będzie trochę problem. W takim wypadku musisz znaleźć ich chińskie QQ i tam uderzać. Pisz najprostsze zdania niezłożone i google translate. Jak to więcej pieniędzy to może lepiej zapłacić komuś kto umie chiński do pomocy. Sam miałem przeboje
@megaloxantha: Odpisali:
Hello, you need to provide your passport information pages, signature pages and hand-held passport information page photos, have questions at any time for advice, thank you for the support of the fire network.
Chociaż im pisałem, że to nie paszport, tylko ID, i że w systemie jest pomyłka (ale numer dokumentu się zgadza, jedynie typ nie).
Spróbuj najpierw wrzucić zdjęcie z paszportem jak chcą, nieważne że na koncie dowód, może uznają
Skąd ten chińczyk ma wiedzieć czy nie pokazałeś mu zdjęcia z np. kartą biblioteczną :D
To np. dowód włoski, świstek papieru który podrobi średnio zdolny gimnazjalista
Co do akceptacji dowodu osobistego, sami piszą, że może być:
"2. The picture of holding your ID/passport/driver license by yourself. Please make sure that your information on your ID/passport/diver license is clear."