Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +28

Zapowiada się całkiem ładna sobota. Chciałbym zatem skorzystać z ostatnich podrygów znośnej jesieni i zobaczyć coś więcej niż zabudowy (choć ładne) miasta Wrocław.
Macie do polecenia jakąś jednodniową wycieczkę w okolicach miasta (dojazd pociągiem/autobusem)? W grę wchodzi zarówno jakiś zamek, zespół pałacowo-parkowy, górka czy ładne miasto.
Wyjaśniając: byłem już w ostatnim czasie na Śleży, byłem w Mietkowie, byłem w Leśnicy, byłem w Topaczu, byłem w Kamieńcu Ząbkowickim.
Z góry dzięki za pomoc.
Wielkie dzięki! Szczególnie ciekawe wygląda to zwiedzanie Książa ze Świebodzic. Jestem wciąz otwarty na inne propozycje, może pogoda będzie łaskawa i zrealizuje je i w nastepny weekend. :)
@wszystko_pozajmowane: Tam ciekawe to są tylko drogi na Sowę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)