Wpis z mikrobloga

@FHA96: Już raz korzystałam z tej promocji rok czy dwa temu. Kolejek nie było, przepychających się ludzi również... Nie wiem co jest takiego złego w wzięciu tej głupiej kanapki bo jest promocja.
  • Odpowiedz
@karolajjnn: Jak ty traktujesz swoich klientów? Co to za problem gdy podejdzie klient poprosi o darmową kanapkę a ty mu ją podasz, większość zamówień tak będzie wyglądać więc sama radość z życia dla pracownika.
  • Odpowiedz
@FHA96 no ciekawe jak to się skończy, ludzie będą stać w godzinnych kolejkach za kanapkę która kosztuje 3.50 pln, coś czuję że znajdą się i cwaniaki i wcale nie będzie miło.
  • Odpowiedz
@Mieszkopol: byłam w pracy kiedy trwała darmowa kawa i to było bydło sorry ale sa oczywiście wyjątki i to wcale nie było tak ze jedna kawa dla jednej osoby, cebulaki nawet po 5brali albo w dłuższym czasie albo na raz
  • Odpowiedz
@karolajjnn: To przypadkiem nie można wziąć tylko jednej sztuki "darmówki" na osobę? Kupowałem kiedyś jakąś kanapkę rano i do tego wziąłem sobie darmową kawę, przede mną stał koleś co poprosił o dwie czy tam trzy kawy za darmo a pani odmówiła mówiąc że może wziąć tylko jedną a za resztę zapłacić.
  • Odpowiedz
@FHA96: Mogliby dorzucać za darmo, ale do dowolnie zamówionej rzeczy. Nie wiem czemu, ale jest mi zawsze głupio coś brać za darmo, więc zawsze zamawiam coś jeszcze, żeby nie było że jestem cebulakiem XD z drugiej strony jak dają to czemu nie skorzystać huehue( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@pandapl: mam tak samo - jak była darmowa kawa to kupowałem ciastko, bo jakis wstyd mnie ogarniał ze mogę cos wziąć na cebulaka. I tak to chyba ma działac - znajda sie ludzie co tylko po kawę, ale my im dorobimy marży
  • Odpowiedz