Wpis z mikrobloga

Siemanko, czy to normalne, że ten sam produkt (białko) dostałem w trzech różnych opakowaniach? xD
8/9 zamówionych produktów miało być z Pure Series, a połowa opakowań jest z Complete Series, tylko naklejki z tyłu opakowania zdradzają co jest w środku. Jaką w takim wypadku mogę mieć pewność, że w środku rzeczywiście jest to, co napisane na naklejce? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bulkpowders #mirkokoksy #silownia
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Dalamar porządna firma. Jakość na pierwszym miejscu, skończyły się jedne opakowania to zawińmy w inne, niedługo w siatce dostaniesz.
Ale zaraz obiektywny rzecznik bp na wypoku się wypowie że jest wszystko ok i kupujcie z jego polecenia. Soja też jest tam tylko na etykiecie.
  • Odpowiedz
@Dalamar: tak czy inaczej nie możesz mieć pewności co jest wewnątrz ;) chociaż faktycznie sam dostałem WPC w zielonych (Complete series) torebkach zamiast w białych (Pure series), trochę to słabe w sumie.
  • Odpowiedz
@Astygmatyk @Astygmatyk wiadomo tyle że zawiera soję a w badania zlecone przez producenta nie ma co wierzyć. W smaku to zawsze możesz sobie dosłodzić i posolić jak nie smakuje a piana wskazuje na to że jest piana a nie czy dobre.
Ja po 2mies zachwycony nie jestem. Z hiteca lepiej byłem zadowolony ale za dużo zmiennych żeby oceniać. Tylko badanie składu a tu widać że kombinują, bo etykieta-naklejka jest tak
  • Odpowiedz
@a8110aac8b możliwe że badania z tego forum to fejk, w każdym razie była taka akcja, podsumowując raczej nie polecasz kupować 3 kilo na zapas?
Może to jest na takiej samej zasadzie jak z firmy automativ, też tanio, ale produkt jest importowany z Ukrainy, dlatego cechuje się taka a nie inna cena. Etykiety także przyklejane w piwnicy
  • Odpowiedz
@Astygmatyk szczerze to niewiele drożej wychodzą ostrowie i hiteci. Ja się więcej nie zdecyduję, bo po za wypokiem z nadwornym naganiaczem (profit dla siebie ma) to nie widać żeby jakiś zachwyt tym był. Jak wiadomo na wypoku siedzą eksperci od wszystkiego, ale firma dla mnie jest podejrzana, niby duży asortyment, ale maniane odwalają. I tylko wpc tanie więc mogą tynk ładować lub głównie soję. Za dobre warunki za polecenia żeby być
  • Odpowiedz
@Dalamar: @morghul: @Astygmatyk: @Frezzek: BP zmienia dostawce opakowan i ostatnio wysylali w tych, ktore im zostaly. Niektore tabsy jak np multiwitamina tez jest zmieniana w mniej kruszace sie tabsy i testuja nowe opakowanie. Jakosc jest ta sama i liczy sie naklejka. Niebawem ma to wrocic do normy. Zreszta co za roznica jaki jest kolor opakowania xD
@Astygmatyk: badania nie sa fejkiem i
  • Odpowiedz
@a8110aac8b: Białko serwatkowe WPC — bez dodatków smakowych

Koncentrat niezdenaturowanych białek serwatki 82%, środek instantyzujący (lecytyna sojowa 0.4%).

W UK pilnuja tego i firma handlujaca na cala Europe nie moglaby sobie pozwolic na wprowadzanie klientow w blad.
  • Odpowiedz
Ogólnie spiny nie ma co łapać bo faktycznie cena jest bardzo konkurencja, taniej być nie będzie. Ciekawi mnie tylko zjadliwosc bo kupić 5 kilo to nie problem, tylko później szkoda wywalić, a męczyć się też sensu nie ma. Wysyłka jest z Pl czy UK?
  • Odpowiedz
@Astygmatyk z uk, ale koszt jest niewielki.

Ogólnie to dla mnie brak konkretów/badań, a sporo niedomówień. A są firmy które są znane od dawna i wiadomo co sprzedają.
Przy okazji, ja nie mam w tym interesu, a mieć miałem i tyle ode mnie:)
  • Odpowiedz