Aktywne Wpisy
Pralko-suszarka +33
I kolejny przykład na to że klątwa istnieje (ง'̀-'́)ง
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
Ustawiłem się dwa dni temu na dzisiaj z cichodajka 9/10. Była legitna po sprawdzeniu i miała nawet kartotekę na garsonierze. 800zl za spotkanie. I co? PISZĘ MI TERAZ ŻE JEJ NIE MA (-‸ლ) hajs przygotowany, samochód zatankowany i #!$%@?, po raz kolejny klątwa mnie dyma, przecież mnie #!$%@? zaraz z tym wszystkim.
Do pierwszej nie szło
ewa-myka +540
Oto niemiecka kampania przeciwko molestowaniu na basenach. Jak widać na załączonym obrazku, problemem są biali mężczyźni i chłopcy, którzy napastują ciemne kobiety i dziewczynki xD
#bekazlewactwa #niemcy #heheszki #4konserwy #niebieskiepaski #rozowepaski #lewackalogika
#bekazlewactwa #niemcy #heheszki #4konserwy #niebieskiepaski #rozowepaski #lewackalogika
#emigracja
@BajerOp: Po #!$%@? sie odzywasz jak nie wiesz?
@Tylik
papierosy od 4,55 za 19 szt. (no name)
papierosy markowe od 5eur do 7eur w zaleznosci od ilości od 19 do 30 szt w paczce
mozna tez kupić "cigarillos" czyli cygaretki 17szt za 1,80. duzo taniej niz papierosy w PL
czyli nadal około 4.
@themax: to samo
@BajerOp: masz takie to kupie 1000 wagonów. Dlatego pisze ze jak nie wiesz to na #!$%@? sie odzywasz.
@themax: to jest standard. Na zachodzie dostajesz lepszej jakosci produkty, mimo, że sprzedawane są pod przez te same koncerny, o tej samej marce tj. czekolady, proszki do prania (w polsce mozna zauwazyc takie sklepiki reklamowane szyldami, na ktorych pisane jest "proszki do prania Z NIEMIEC"), kawa itd. itp. My odstajemy zlewki i ochłapy. Have fun.
@DeafSilence: Fajki to samo, proszki,płyny,zywność to co innego. Chemia musi być lepsza bo w De jest twardsza
Ja obecne konto nawet nie wiem od kiedy mam ale wykop przegladam od 2006 a pierwsze konto mialem w 2007; roaz usunalem bo jakas afera, raz bo wystalkowali. Tez sie #!$%@? ze "swiezak" nie majac argumentow?
Po za tym też prawie zielonko