Aktywne Wpisy
inko-gnito +11
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska

NarcoPolo +5
Aktualizacja. Pije już 9 dzień. Codziennie koło półtora litra. Nie ćpam 6 dzień. Jedyny kontakt mam x kolegą z psychiatryka. We łbie się kręci, łapy chodząm. Nie polecam tego ścierwa
#alkoholizm
#alkoholizm

Już próbowałem goglować ale wszystko co znalazłem nie pomagało (╥﹏╥)
W zwykłym vimie wszystko działa ok, ale w gvim trzeba non stop ręcznie odświeżać tzn:
komendą :AirLineRefresh, zmiana tematu graficznego lub zmiana czcionki.
Ale to tylko na chwilę, bo wystarczy przełączyć się miedzy oknami, a już wracają "symbole braku czcionki"
wtf? (╯︵╰,)
Wszystkie specjalne czcionki "for powerline" poinstalowane.
System -> #linux #mint 18
vimrc
#vim #gvim
źródło: comment_9T6X33YxTJINon0DoMO71clrPnj8AiIh.jpg
PobierzW przypadku AirLine'a możesz sam zdefiniować jakie chcesz mieć znaki wyświetlane w dowolnym miejscu. Sugeruję więc się trzymać zwykłych unicode dostępnych w każdej współczesnej czcionce. Przykładowe znaki:
let g:airlineleftsep = '»'
let g:airlineleftsep = '▶'
Próbowałem dodać autocmd gdy występuje wejście do nowego okna "autocmd BufEnter * :AirlineRefresh" ale to nic nie daje :/ a gdy wpisze ręcznie to ok x.x
I na zwykłym vimie wszystko działa idealnie - To