Aktywne Wpisy

pastibox +225
Przez ostatnie 12 miesięcy ubyło -156k Polaków
https://x.com/RafalMundry/status/1849135851340472606
Daleko to my tak nie zajedziemy.
#nieruchomosci #demografia
https://x.com/RafalMundry/status/1849135851340472606
Daleko to my tak nie zajedziemy.
#nieruchomosci #demografia

źródło: temp_file5511082166805702828
Pobierz
tomasz-jarmoc +110
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam
Witam wszystkich tu zgromadzonych.
Wiem, że ten post zapewne przejdzie bez echa, ale do rzeczy.
W Archiwach Narodowych w USA pojawiły się dziś tony notatek/dokumentów i zdjęć przedstawiające te mniej lub bardziej ciekawe przypadki. Zostały ujawnione również kompletnie nowe zdjęcia i przypadki, o których nigdy przedtem nie słyszałem.
Zamieszczam

źródło: 12
Pobierz
2. Idz do juchni i patrz: czajnik, a w nim wody na 3 kubki
3. A odpale, bedzie na poranna Sage
4. Woda bulgocze,
5. Klik! Woda gotowa: rozowy ma super zmysl pajaka, budzi go ten halas,
6. Slyszysz, ze rozowy gramoli sie z wyrka.
8. Zrobie mu czaju tez, bedzie dobrze
9. Rozowy wpada do kuchni
10. Furia lvl over 1k, bo nie zaczekalem na nia, a ona chciala wiecej wody bo cos tam
11. Zaproponuj dogotowanie wiecej wody
12. Furia lvl max, bo ile pradu to zmarnuje? ile razy czajnik wlaczac?
13. Sprobuj wytlumaczyc, ze woda przyjmuje cieplo z sieci niemal bezstratnie, napomknij o cieple wlasciwym, rezystancji cieplnej dna czajnika i takie tam
15. Rozowy oskarza cie o herezje, bo czajnik zawsze zuzyje tyle samo pradu niezaleznie od ilosci wody, wiec po co dwa razy gotowac i taka jest jej opnia i moge to sobie tlumaczyc jak chce i ile chce
16. Rece opadaja
I dlatego juz nie jestem w zwiazku i nigdy nie bede. Szkoda slow. Klotnie o duperele.
Różowej, k---a?
Ja bym w takiej sytuacji wziął swój kubek i udał się do siebie, a gdyby prowokowała kłótnię, to bym zwyczajnie, bez słowa, wziął kurtkę, tablet i wyszedł do jakiejś kawiarni na śniadanie.
W końcu by ogarnęła, że ze mną kłótni nie ma. A jeśli nie, to niech w--------a.
@Szaber
@pogodnywedrowiec
kobiety żyją w własnym wyimaginowanym święcie, a my faceci myślący logicznie musimy się postarać żeby nie zrobiły sobie tam krzywdy, bo gdyby urealnić ich świat to zawaliłby się przy pierwszej okazji napotykając na banalny problem z ktorym my faceci musimy sobie radzic ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Szaber:
Na którą dzisiaj do przedszkola?
Jej herbatę wylać do zlewu, i powiedzieć, żeby sobie zaparzyła tyle ile chce, i w spokoju wypić swoją herbatę.
A, napisałeś że już z nią nie jesteś. Odwalała często takie akcje?
to mnie bardzo nurtuje, więcej wody = więcej prądu?
@profumo: Myślę, że warto jednak szukać dalej bo nie każda kobieta taka jest. Zapewniam Cię, że można jeszcze znaleźć wartościowe, dobre kobiety, które nie robią afer o byle drobnostkę i są świetnymi partnerkami w życiu. Problem w tym, że ten rzadki gatunek nie rzuca się tak w oczy jak typowe księżniczki.
źródło: comment_bv78Vo6FfJ1Nekue0HGzxFcgELGNDgRP.jpg
Pobierz