Wpis z mikrobloga

Śniło mi się, że znalazłem się w dziwnym miejscu i nie wiedziałem gdzie jestem. Wszędzie ciemno jak w czterech literach, jakieś ogrodzenia nic nie widać, nie ma wyjścia, kilka latarni w oddali słabo świecących. Sprawdzam lokalizacje na smartfonie i okazało się, że jestem w Krakowie. No to pierwsze co to włączam pokemony i sprawdzam czy coś fajnego jest xD Szukałem wyjścia z tego miejsca po omacku. Usłyszałem jakiś bełkot. Przestraszyłem się i zacząłem uciekać, ale nie mogłem znaleźć wyjścia. Słyszałem, że w Krakowie dużo nożowników, może dlatego. Koleś powiedział do mnie "spokojnie, nie bój się, jesteśmy na cmentarzu, a ja jestem jego kustoszem". Myślę co się tu odwala. Facet próbował mnie zagadywać, powiedziałem mu, że się śpieszę na pociąg, bo już jest 22, a ja jestem z Opola i mam do pracy na 7:00 rano. I nie mam urlopu na żądanie. On powiedział, że spokojnie, że mi zrobi zapiekankę. Myślę spoko i tak jestem głodny. Zaczął robić zapiekankę. Wyglądało to na coś w stylu bobootie. Na koniec przekroił taka wielka pomarańczę i wycisnął z niej sok na zapiekankę i wymieszał. Ja mu mowie, że dziwna ta zapiekanka, bo z pomarańczą. Nie jadłem czegoś takiego i ze nie wiem czy zjem. On mi dał polówkę pomarańczy. Wycisnąłem ja i była tak niesamowicie soczysta i mięciutka i tak cudownie pachniała, że bylem w szoku i pytałem skąd takie pomarańcze w Krakowie. Czy to może od tego smogu? Była niesamowita w smaku. Najbardziej pomarańczowa pomarańcza w moim życiu. Zapach unosił się dosłownie wszędzie. I wtedy ujrzałem jego twarz, okazało się, że kustoszem jest mój kierownik z pracy. Powiedział że on tez nie idzie jutro do roboty i załatwi nam wolne. W związku z tym mam do was pytanie.

#glupiewykopowezabawy #krakow #gotowanie #testoviron #pokemongo #swiadomesnienie #niewiemjaktootagowac #podrozeastralnexd

Co mam zrobić?

• Zapytać kierownika skąd miał takie pomarańcze? 28.6% (8)
  • Jechać do Krakowa szukać pomarańczy na cmentarzu? 32.1% (9)
  • Polecieć do stanów i szukać pamarańczowego króla? 39.3% (11)

Oddanych głosów: 28

• 1