Wpis z mikrobloga

W liceum była taka dziewczyna która bardzo mi się podobała, Ola. W sumie to zawsze chciałem jakoś do niej zagadać ale nieśmiałość mocno, trudno mi było wyczuć jakiś moment i sumie nie za bardzo wiedziałem jak zagadać. Pod koniec II klasy, gdy już się zbliżały wakacje (wiecie, ten moment gdy oceny końcowe już znane i mało kto chodzi do szkoły) zdecydowałem że coś podziałam. Jako że w szkole było prawie pusto (a ja chodziłem bo Ola też chodziła jeszcze) to wypatrzyłem ją jak na przerwie siedzi sama na ławce. Dosiadam się i zaczynam gadkę. Plan był w mojej głowie jasny:
zapytam się jakie plany ma na wakacje, pewnie powie że jeszcze nie wie, powiem że ja w sumie też jeszcze nie wiem i wtedy spytam się czy w takim razie chciałaby się może w wakacje ze mną spotkać
Dialog szedł mniej więcej tak że zacząłem mówić o tym że już w przyszłym roku matura, czy się nie stresuję bo ja już zaczynam, jakie studia itp.
Gdy rozmowa już się trochę nam rozkręciła (super mi się z nią rozmawiało, była taka dziewczęca i w ogóle ) to w końcu przystąpiłem do realizacji mojego planu:

-Ola, a na wakacje masz już jakieś plany?
-Chłopak chyba zabiera mnie w góry albo ......

Dalej już nie słuchałem, coś we mnie umarło
Nawet nie byłem zazdrosny tylko smutny, przygnębiony tak mocno o to że dziewczyna która jedyna podobała mi się całą sobą jest dla mnie niedostępna
Potem moi kumple potwierdzili że jest zajęta (pytałem się tak by nie podejrzewali że coś z nią próbowałem)
Od tamtej pory żadna nie podobała mi się tak jak ona... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#feels #tfwnogf #rozowepaski #natejziemipodtymniebemnaszezycietoczysie #truestory
diabeu255 - W liceum była taka dziewczyna która bardzo mi się podobała, Ola. W sumie ...

źródło: comment_Ibo6yKZTwskp7C6QGsX52q6wz5kuEdBH.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zdziwiłbyś się co laski potrafią robić z innymi facetami, mając chłopaków ;)

@Mirczan: zresztą napisałeś to tak jakby mi zależało tylko na tym by ją wybolcować, a na tym jakoś bardzo mi nie zależało
  • Odpowiedz
@diabeu255: w sensie od wtedy do teraz?
no to rzeczywiście syf, mogiła, kupa gnoju i jedna wielka tragedia.
jak chcesz zostać na -99 to Cię proszę bardzo, Twoja decyzja.
Ale zrobiłeś co się dało*, nie Twoja wina że miała chłopaka. Spróbowałeś i ja to propsuje.

posłuchaj sobie refrenu,
  • Odpowiedz
@diabeu255: ja się jeszcze z byłej nie wyleczyłem... minął rok, a nic się nie zmieniło ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W dodatku jestem teraz z kimś i nie wiem nawet co do tej osoby czuje.
  • Odpowiedz