Wpis z mikrobloga

#android #bojowkaandroid #bojowkawindowsphone
Zostaw tą lumię i chodź na androida! Będzie fajnie! Spoko, kupiłem sobie nexusa 5, przeemigrowałem i... no i właśnie może ktoś mnie oświeci cóż lepszego w tym androidzie jest bo poza sleep hour i aktualizacjami tribezów jakoś nic specjalnie mnie nie zachwyciło...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fishery: Zawsze możesz poszerzyć sobie słownictwo. Przykładowo chcesz napisać 'Hej', a klawiatura wstawia Ci potoczną nazwę najwyższego budynku w trzecim co do wielkości mieście Bahrajnu ;-)
  • Odpowiedz
@danielosw: Nie używam. Telefon ma wytrzymać dużo połączeń w ciągu dnia, dać mi dostęp do maila, dobrej nawigacji i ew czasami jakieś zdjęcia. Co do map google: nawet nie dorównują here maps. Launchery... Pierwsze co zrobiłem gdy odpaliłem nexusa to nabyłem launcher a'la win phone. Możesz mi mówić co chcesz ale jest wp jest arcywygodny.
  • Odpowiedz
@fishery: here maps nie ma na windows, a na androida są. Wyszukiwanie bankomatów i innych placówek jest na here zrobione super, na google też, Wiondows maps natomiast to kuleje i to srogo. Mówię o Win10.
  • Odpowiedz
@fishery: to że Ty masz nie znaczy, że wszyscy mogą. Mi wyskoczyło powiadomienie, że nie mogę dalej używać i jest niedostępna. W zamian dali g---o mapy windows, na których wyszukiwanie nie działa.
  • Odpowiedz