Im bliżej #studniowka,tym coraz bardziej denerwujące stają się pytania czemu wybieram się na nią sam ( ͡°ʖ̯͡°) Pomóżcie mi się zapaść pod ziemię. #gownowpis
@Finesta: Ja bylem sam i tak jak kolega wyzej pisze, nie trzeba sie martwic i sobie odpuszczac. A propos tanczenia ja tez nie umiem, do ktoregos drina ( ͡°͜ʖ͡°)
@Pooodi: Tak jak mówiłem,pić a-----l i dobrze wyglądać ( ͡°͜ʖ͡°) @Naxster: Taak,taaak @jenerau: Oczywiście ( ͡°͜ʖ͡°) @solusek: Ostatnio nawaliłem się z 2-3 lata temu,od tamtego dnia potrafię się kontrolować,najwyżej opuścimy salę i z kilkoma znajomymi którzy także przyjdą sami udamy się na miasto
@solusek: Zerknij wyżej. Opinią innych się nie przejmuje,tylko powoli już nie wiem jak reagować na te pytania. Raz zrobię zawstydzoną minę jak Duda,raz oleje,raz odpowiem bo tak,a czasem mam ochotę odpowiedzieć
Pomóżcie mi się zapaść pod ziemię.
#gownowpis
@Naxster: Taak,taaak
@jenerau: Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@solusek: Ostatnio nawaliłem się z 2-3 lata temu,od tamtego dnia potrafię się kontrolować,najwyżej opuścimy salę i z kilkoma znajomymi którzy także przyjdą sami udamy się na miasto
Komentarz usunięty przez autora
@solusek: Ciągłymi pytaniami
Opinią innych się nie przejmuje,tylko powoli już nie wiem jak reagować na te pytania.
Raz zrobię zawstydzoną minę jak Duda,raz oleje,raz odpowiem bo tak,a czasem mam ochotę odpowiedzieć