Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +105
W gorących jest wpis "Tak wygląda niebo" i poniższe zdjęcie.
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
Ja p------e xD tak to wygląda piekło. Nie wiem skąd się utarł pogląd, że chłop lat 28 czy 30 powinien sobie szukać laski 18-22 wiosen. Powiem wam tak chłopy: jeżeli jesteście w okolicy 30stki i dobrze wam się trzyma z takimi małolatami to znak, że utknęliście w rozwoju i to mocno. Ostatnio w ramach przysługi woziłem kuzynkę lat 18 i jej koleżanki
źródło: 6642791caeed81f6c1c0d8fb6c313ce07ecdbeb60b6d9712fce953b87a8ec136
Pobierz
DziadLab +11
Tak wczoraj pod jednym z wpisów dotyczącym piractwa pojawiły się tradycyjnie głosy takie, że "piractwo to nie kradzież. Przecież nikt nie traci na tym swojej kopii.".
I wszystko fajnie, wszystko pięknie. Ale człowieka aż świerzbi, żeby zapytać (co też uczyniłem, ale odpowiedzi się nie doczekałem):
No dobra. Czyli jeżeli masz żonę i tę żonę obraca Ci sąsiad, kolega i pół osiedla to wszystko jest w porządku? Ty nadal masz żonę - w końcu
I wszystko fajnie, wszystko pięknie. Ale człowieka aż świerzbi, żeby zapytać (co też uczyniłem, ale odpowiedzi się nie doczekałem):
No dobra. Czyli jeżeli masz żonę i tę żonę obraca Ci sąsiad, kolega i pół osiedla to wszystko jest w porządku? Ty nadal masz żonę - w końcu

Wiele osób chciałoby zacząć zajmować się sztuką lub usprawnić swoje umiejętności (nie ważne w jakiej dziedzinie), ale nawet nie wie jak zacząć szukać lekcji, porad, informacji.
A gdyby tak zdolniejsi użytkownicy prowadzili na mirko co jakiś czas lekcje w postaci AMA? Prosta sprawa: wklejasz jakieś krótkie portfolio (obrazek, który się narysowało, utwór, który się nagrało, suknia, którą się uszyło), a reszta oczywiście znana.
Kopsnijcie plusem jeśli propsujecie, kopsnijcie komentarzem, jeśli macie propozycje. W załączniku obrazek mojej kobiety, jak by miało się przyjąć sama chętnie odpowiedziałaby na parę pytań.
źródło: comment_GBYgdLMRTWIlncMMuWEXF0pYHPVnjghy.jpg
PobierzSowa hipnotyzująca, bardzo, doceniłem dopiero na dużym ekranie.
Google mi własnie pokazał że trójoka sowa to dość popularny motyw, ale skąd się wziął?
Ale nie ważne skąd inspiracja, ważne że to obraz niosący emocje, a nie jakaś farba napaćkana na płótnie
Co do cieni- taki protip, który się od niej nauczyłem: użyj błękitnego/niebieskiego koloru. Tak na początek. Pokombinuj na kilku małych przykładach, zdziwisz się jak świetnie to działa.