Wpis z mikrobloga

Pytanie do #rozowypasek #rozowepaski
Jaki chciałybyście dostać prezent od swojego chłopaka na urodziny? Myślę nad kupnem miśka 100+cm
Spodoba się na pewno ale może któraś z was ma lepszy pomysł.

#prezent #urodziny
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TaniaCzernowa: to odpada bo nie lubi się niestety tym zajmować :(
Chcę trafić. Ostatnio rozglądała się za miśkami dla siostrzenicy i bardzo jej się podobały
  • Odpowiedz
@Catmandoo: Mam pomysł co kupić. Miś - bo spodobały się jej ostatnio w sklepie. Drugi prezent - bo ma podobne marzenie. Pytam się o pomysły, może która z Mirabelek mi coś fajnego podsunie co obecnie mi do głowy nie przyszło.
  • Odpowiedz
Myślę nad kupnem miśka 100+cm

@STmK: jak ma ~15 lat lub ogólnie jest do bólu infantylna, a Wasz staż to kilka miesięcy + ma za dużo miejsca w mieszkaniu [lub na szafie], to spoko. Ja przedwczoraj takiego zobaczyłam na wystawie, akurat byłam z niebieskim i wyrwało mi się coś w stylu, że fajny misiek i jednocześnie panika na myśl jakbym takie nie wiadomo co dostała.
Tyle, że ja jestem osobą praktyczną, nie
  • Odpowiedz
@Watercolours najhujowszy pomysł, dziewczyny nie lubią takich prezentów bo jest to typowa sugestia, jeszcze może by przeszło na rocznicę jako prezent dla dwojga, ale urodziny to nie czas kiedy facet powinien myśleć o sobie.
@STmK a czym się interesuje twoja luba?
  • Odpowiedz
@kkrysztalowa: Temat w sumie już nieaktualny :)
Jakichś konkretnych zainteresowań nie ma, chce odbyć skok na spadochronie ale nigdzie tego w pobliżu nie ma lecz załatwiłem coś podobnego - lot moto-paralotnią.
  • Odpowiedz