Aktywne Wpisy
nowszyja +17
Architekt: zrobimy balustrady z czystego szkła, będzie nowocześnie i mieszkania będą dobrze doświetlone.
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
Polacy: kwik, sąsiedzi mnie zobaczą na balkonie, kwik, trzeba to czymś przysłonić.
Dlaczego polscy architekci i deweloperzy udają, że nie widzą, że Polacy to naród wstydliwy, pozbawiony poczucia estetyki i projektują balustrady przeźroczyste?
#nieruchomosci #architektura #polakicebulaki
źródło: krakow
Pobierz
washington +592
#mecz #kanalzero #reprezentacja
stanowski stara sie hejt przekierowac na Lewego, obrzydliwy typ.
alfons prezydent- dla dobra ojczyzny, mafia januszy w pzpn - dla dobra polskiej piłki
stanowski stara sie hejt przekierowac na Lewego, obrzydliwy typ.
alfons prezydent- dla dobra ojczyzny, mafia januszy w pzpn - dla dobra polskiej piłki
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Z racji tego, ze skończyła mi sie umowa dostałem nowy telefon i starego nie potrzebuje, dlatego z chęcią go komuś oddam :)
Jest to #iphone 5 16GB czarny w stanie dobrym, a poza nim w zestawie:
-oryginalne słuchawki EarPods
-oryginalna ładowarka
-kabel zamiennik
-papiery
Losowanie o godzinie 22!!!
#rozowepaski nie biorą udziału
#rozdajozadarmo
źródło: comment_bSZHn9QSJLllssZtyonWSL0R4G2eOANu.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_Lwtnps8WgKwoJTrWfF3ULVk0c3kgSUmt.jpg
Pobierz@LewCyzud: dis gona bi gud
@fiziaa: Rozdawany za darmo telefon? Jakim cudem masz bordo jak jesteś tu pierwszy dzień? Przecież na wypoku w gorących było rozdawanie majonezu raz. Rozdajo = gorace nie ważne co. A telefon to będzie miał ze 4k plusów.
Populizm w rozdawaniu telefonu jest potrzebny jak rybie akwalung
Ale skoro autor jeszcze przy tym chce rozkręcić burzę to zapowiada się wybornie. Nic tylko wziąć popcorn i czekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)