Aktywne Wpisy

NaczelnyWoody +385
Ze wszystkich #mlm scamów najbardziej udanym jest bez wątpienia sekta Thermomixiarzy xD
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis
Nakłonić jelenia na jakieś pseudoszkolenia i zakup jakiegoś starter packa z kosztem 500 zł na minusie a nakłonić jelenia na zakup gara z WiFi za 6000 zł to jest mistrzostwo świata xD
I to wszystko są młodzi ludzie, którzy śmieją się ze starców że są naiwni i kupują zwykłe garnki za kilka tys zł xdd
#frajerzyzmlm #thermomix #bekazpodludzi #quovadis

Zarzutkkake +210
Miesiąc temu kurier zostawił mi paczkę pod drzwiami, nie informując mnie w żaden sposób o tym.
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało
Zgłosiłem mu telefonicznie, że skąd komunikat na allegro o odebranej przesyłce, skoro nikogo w domu nie było.
Ja sam natomiast myślałem, że paczki nie dostarczył i zrobi to dnia następnego bo nikt głupi nie jest, że zostawi duży karton na widoku.
JA TO ZOSTAWIŁEM PRZED DRZWIAMI, TO NA PEWNO TAM JEST PAN POSZUKA.
No nie udało

Zakładam konto i pytam Was mirki bo mam w głowie bałagan. Coś o mnie, lvl 22, studiuje gówno kierunek, weekendowo pracuje jako kelner na weselach. Z ryja ujdzie, tragedii generalnie nie ma ale mentalnie #przegryw więc wiecie (╯︵╰,). No i moją szefową jest zajebista kobieta. Podoba mi się bardzo, 31 lvl brunetka. Jaram się nią od ponad roku. Ma męża i gówniaka :(. Od około roku moja droga szefowa odwzajemnia moje uczucia. Tzn lekki flirt, płaci mi więcej za nic, kupuje prezenty. Generalnie mam raj, a jak napije się wódki to już flirt lvl hard. No i #!$%@? tutaj pojawia się moja rozterka(╯︵╰,). Dzis dostałem od niej sms, że jej się śniłem i to był sen bardzo przyjemny i pozytywny nie tylko dla niej. Wiadomo #seksy. Nie wiem co robić, jej mąż jest moim dobrym kumplem, gówniak ma lvl ja wiem 7-8 i jestem dla niej wujem ( ͡° ʖ̯ ͡°). Mirki poradzcie co robić, #yolo przelizać ją czy tłamsić emocje, bo mój konar płynie co weekend, jak pracujemy razem. Cykam sie, że coś pójdzie nie tak i się #!$%@?, ale znowu bym ją porobił na maksa. Pomóżcie zielonce cokolwiek doradzcie, wiem, że mogę tu liczyć na rzetelne opinie osób które wiedzą co to życie :DD
Pozdrawiam <3
#pracbaza #seksy #logikarozowychpaskow
wiem, że mogę tu liczyć na rzetelne opinie
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
proszę bardzo:
@pandzio: czegoś jeszcze potrzeba do uzyskania prawidłowej odpowiedzi?
Uzyje cie jako wibratora a jak sie znudzisz to mozesz stracic robote. Na pewno premie.
Wybieraj czy chcesz ja pobolcowac czy nie, takie mamy wyposzczone moge byc ostre :D
Ale zabezpiecz sie, popatrz czy znajdziesz inna robote z dala od niej, bo po wszyskim moze cie nie lubic juz, nie chciec
@pandzio Życzę powodzenia. Na Twoim miejscu