Wpis z mikrobloga

Siemanko mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zakładam konto i pytam Was mirki bo mam w głowie bałagan. Coś o mnie, lvl 22, studiuje gówno kierunek, weekendowo pracuje jako kelner na weselach. Z ryja ujdzie, tragedii generalnie nie ma ale mentalnie #przegryw więc wiecie (,). No i moją szefową jest zajebista kobieta. Podoba mi się bardzo, 31 lvl brunetka. Jaram się nią od ponad roku. Ma męża i gówniaka :(. Od około roku moja droga szefowa odwzajemnia moje uczucia. Tzn lekki flirt, płaci mi więcej za nic, kupuje prezenty. Generalnie mam raj, a jak napije się wódki to już flirt lvl hard. No i #!$%@? tutaj pojawia się moja rozterka(,). Dzis dostałem od niej sms, że jej się śniłem i to był sen bardzo przyjemny i pozytywny nie tylko dla niej. Wiadomo #seksy. Nie wiem co robić, jej mąż jest moim dobrym kumplem, gówniak ma lvl ja wiem 7-8 i jestem dla niej wujem ( ͡° ʖ̯ ͡°). Mirki poradzcie co robić, #yolo przelizać ją czy tłamsić emocje, bo mój konar płynie co weekend, jak pracujemy razem. Cykam sie, że coś pójdzie nie tak i się #!$%@?, ale znowu bym ją porobił na maksa. Pomóżcie zielonce cokolwiek doradzcie, wiem, że mogę tu liczyć na rzetelne opinie osób które wiedzą co to życie :DD
Pozdrawiam <3

#pracbaza #seksy #logikarozowychpaskow
  • 15
mąż jest moim dobrym kumplem, gówniak ma lvl ja wiem 7-8 i jestem dla niej wujem

@pandzio: czegoś jeszcze potrzeba do uzyskania prawidłowej odpowiedzi?

Babeczka jest madra, wyszla za faceta co ma kase i sie ustawila, ale pewnie nie bolcuje jak nalezy, wiec szuka ratunku...
Uzyje cie jako wibratora a jak sie znudzisz to mozesz stracic robote. Na pewno premie.
Wybieraj czy chcesz ja pobolcowac czy nie, takie mamy wyposzczone moge byc ostre :D
Ale zabezpiecz sie, popatrz czy znajdziesz inna robote z dala od niej, bo po wszyskim moze cie nie lubic juz, nie chciec
Doskonale to rozumiem Panowie i Panie, póki co trzymam swojego na wodzy, ale wiecie jak to jest, jak napięcie między dwojgiem ludzi narasta z tygodnia na tydzień. Tera smsy wyglądają jakbym pisał z wolną dziewczyną, a nie kobietą, żoną, matką. Mądra jest i tak się składa, że cały biznes jest jej a nie faceta, ona dała większy wkład. Ma kobieta łeb na karku jest mądra, dlatego mnie pociąga. Nie to co te