Aktywne Wpisy

OracleCloud +6
Załóżmy sytuację: jesteście z dziewczyną 3-4 miesiące, pomagacie jej w remoncie mieszkania. Ona mówi w pewnym momencie przy was do swojej matki, że jest zadowolona z tego mieszkania, i kiedyś może ze swoim partnerem i swoim dzieckiem tu zamieszka. Nie wymienia was z imienia, nie patrzy się na was. Jaka jest wasza reakcja?
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
Jak na to reagujecie?
- Traktuje jako redflag 84.9% (1375)
- Nic złego nie powiedziała 15.1% (245)

Salido +170
Minął 40. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-25
Pobierz

procesor Intel Core i5-3350P
karta graficzna Gainward GeForce GTX650Ti GS 1GB
płyta główna MSI B75MA-E33
4 GB RAM
Plan to wydanie około 1500 zł na sam hardware (reszta pieniędzy idzie na Windowsa 10) w ramach upgrade'u komputera. Moim celem jest psychiczny spokój, że wszystkie tytuły na rok 2016 uda mi się włączyć i płynnie w nie zagrać, nie interesuje mnie osiąganie najwyższych ustawień graficznych w full hd/4k itp. Chcę mieć te 30-35 fpsów w każdym tytule, nawet na ,,średnich" ustawieniach.
Planuję procesor zostawić obecny, wymienić kartę na GTX950, dołożyć drugie 4GB RAMu, wymienić dysk twardy na 1TB (podział 150 GB partycji systemowej + 850 reszta), z czego tutaj nie ma możliwości ze względów finansowych na kupno dysku SSD dla systemu. Czy w dwóch tysiącach (razem z Windowsem) się zmieszczę i czy podana konfiguracja (i5-3350P + GTX950 + w/w płyta główna) zadziała ze sobą?
#pcmasterrace #komputery #pytanie
@Brejku: Przejrzę jutro allegro w poszukiwaniu 770. 40-50 klatek na high detalach absolutne mnie zadowala, nawet jestem gotów z ustawień graficznych zejść, co zapewne przy tytułach roku 2017 nastąpi.
@MightLight: To samo co wyżej, jestem gorącym przeciwnikiem używanego sprzętu, używane tylko samochody ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@szymaxxx: nie warto, lepiej dołożyć hajs do rx 470 lub poczekać na jego obniżki
bo za takie 1050 zł jest już rx 480 4gb, dlatego branie rx 470 w okolicach 1000 zł mija się z celem, najlepiej koło 930 zł szukać