Aktywne Wpisy

KingaM +2
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

heheszek +220
Mój dziadek był piekarzem.
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
źródło: temp_file3526262762375595097
Pobierz

#pcmasterrace #nvidia #gsync
Miałem monitor 120Hz bez g-sync i grało się fajnie, ale... tylko jeśli nie było spadków poniżej 120fps - co jest mało wykonalne w większości gier, no chyba, że grasz w CSGO na low.
Teraz mam 144Hz+G-sync i gra się pięknie w szerokim zakresie fpsów.
Spadki ze 144 w okolice 100 fps są praktycznie niezauważalne.
Nawet przy ~70 fps jest wrażenie płynności
podobno vsync powoduje opóźnienia co widac wyścigach albo sportowych FPSach, a gsync zmniejsza input laga, ale jak to działa na żywo to nie wiem, nie testowałem
z wyłączaonym vsynkiem masz tearing ekranu, jak ci to nei przeszkadza to wszytsko w porządkum jak tak, to musisz grać z VSYNkiem w 30 , 60, albo 120 klatkach (zależy ile twoja karta uciągnie),
G-sync też dodaje jakiś tam swój lag... Generalnie niektórzy ludzie w multiplayerowych fpsach go wyłączają.
Ja nie jestem takim hardcorowcem i zawsze gram z g-sync on, tak samo w gierki single jak i multi.
@Terem: Ile? XD
Widzisz tearing przy 120/144hz? Ja na 120hz mogę spokojnie grać bez vsyncu.
Swoją drogą nie lepiej pójść w kartę amd i monitor z freesyncem? Inaczej wywalasz 1k zł w błoto
Możesz zawsze wziąć na próbę i zobaczyć, czy będzie Ci odpowiadał. Polecam sklep x-kom, nie robią tam problemów ze zwrotem monitorów.
Dodatkowo ten monitor posiada opcję ULMB tzn. "Tryb ten polega na manipulowaniu podświetleniem monitora i jego odpowiednim wygaszaniu, co sprawia, że obraz jest ostry jak na ekranie monitora CRT. Trudno jednak o różę bez kolców: włączenie trybu ULMB znacznie zmniejsza jasność. Maksymalna jasność monitora AOC to mniej więcej 340
@Terem: Acer Predator XB271HU
źródło: comment_67DWDZbjvbZv2erazHzJ1fH2BwbaDqmj.jpg
Pobierz