@Vojak: Kodu nie pokazujesz przy kasie. Tylko skanujesz przy bramkach. Co do kolejek to CI nie powiem bo nigdy nie byłem na pełnym stadionie. Raczej nie zaparkujesz.
@Vojak: Zaparkuj na wybrzeżu kościuszkowskim tutaj, jest tam szeroki chodnik i jakieś 2-3h przed meczem nie powinno brakować miejsca. Po meczu przechodzisz przez most, schodzisz na dół i bez większych korków odjeżdżasz. Bilet drukujesz w domu i skanujesz na bramkach przed stadionem, sprawnie to idzie.
@Vojak: Nie wiem, jak z parkowaniem, natomiast jeśli chodzi o bilet. Dostajesz go na maila, drukujesz (tylko w miarę wyraźnie :)), a potem pod narodowym są bramki i pokazujesz im bilet, a oni skanują z niego kod. Potem szukasz swojego wejścia do sektora np. G20 i tam chyba się pokazuje drugi raz. Mecz był na 20.45, ja byłem gdzieś ok. 19.00 i naprawdę w ogóle nie było problemu z wejściem, żadnych
@whysooseriouss: no my właśnie planujemy być w Warszawie o godzinie 18:00 i przed 19:00 próbować wejść na stadion. Najgorzej z tym zaparkowaniem auta bo nie byłem jeszcze samochodem w Warszawie i coś czuję, że będzie ciężko ale skorzystam ze wskazówki @No25 i może się uda.
Kupiłem bilety, zapłaciłem i mam otrzymać kod który mam pokazać przy kasie.
Jak to wygląda na miejscu? Trzeba być jakieś 2 godziny wcześniej bo są duże kolejki? Można wejść tak wcześnie by poogladac stadion?
Można bez problemu w dniu meczu zaparkować auto pod stadionem?
#pilkanozna #reprezentacja