Wpis z mikrobloga

W sumie to nie dziwie się że olałem D3 po 3 dniach po premierze, a dodatek po zakupie był włączony przez 3 h. Ta gra to jest porażka. Zagrywałem się w D1 no i oczywiście w D2, ale D3 to jest chyba największe rozczarowanie w moim "gejmerskim" życiu. Braki w drzewku umiejętności,wieczne rajdy i molestowanie wieszczki oraz zabawy z kostką.Runy umiejętności? Śmiech na sali. Słowa runiczne z D2 idealnie by się sprawdziły.
Człowiek odpala sobie jakiś film,ewentualnie audycje radiową,Skype,audiobooka i patrząc jednym okiem na monitor leci na pałę aż mu się znudzi.
Odpaliłem po roku PoE... przecież ta darmowa gierka z mikropłatnościami zjada dzieło ogromnego Blizzarda w godzinę po odpaleniu.
Jak nie wyjdzie do D3 jakiś poważny dodatek, który sprawi że pojawią się też odpowiednie patche to ta gra z konającej zamieni się w martwą.
#d3 #diablo3 #gorzkiezale #gry
  • 6
  • Odpowiedz
@Pshemeck ta gra jest martwa od jakiegos czasu po premierze RoS. Dodatek na poczatku byl genialny, potem zaczeto usuwac najlepsze ficzery, aby niedzielni gracze nie plakali ze gra za duzo wymaga. A calkiem te gre polozyl ladder i sezony. Nie by one same w sobie byly zle, tylko ta gra jest zupelnie do tego nieprzystosowana. W kazdym sezonie jakis bug/exploit ktory rozwala ranking, do tego wieksze content patche sa ograniczone do
  • Odpowiedz
@Pshemeck: dodaj jeszcze to jak #!$%@? fabułę- przecież to było pisane przez jakiegoś przedszkolaka! no i cały ten przerażający klimat z dwójki zniknoł, zaginol na zawsze
w poe też grałem i śmiech mnie bierze, że jakieś małe studyjko zrobiło lepsze hns niz wielki blizzard xD
  • Odpowiedz
przecież ta darmowa gierka z mikropłatnościami zjada dzieło ogromnego Blizzarda w godzinę po odpaleniu

@Pshemeck: A kilkanaście godzin później robisz nową postać i szlag cię trafia jak musisz się kolejne 3 razy przebić przez 4 akty. I tak na każdej postaci. D3 ma swoje wady, ale akurat levelowanie nowej postaci w D3 jest o wiele lepsze niż w PoE.
  • Odpowiedz