Wpis z mikrobloga

Mireczki jest ktoś z Zakopanego? Wybieramy się tam z różowym na nowy rok ale póki co mamy tylko hotel, jakieś sugestie co do imprezy sylwestrowej ewentualnie może jest jakieś mirko party w zamyśle? ( ͡° ͜ʖ ͡°) #sylwester2016 #zakopane #pytanie
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@czternastaczydziesci: Z
Zakopanego nikt Ci nie napisze bo oni wozy pucują, przeklejają nalepki na słoikach z żurawiną, pędzą pseudoscypki i konie próbują podtuczyć- nie zawracaj d--y poważnym przedsiębiorcom
  • Odpowiedz
@WidarX: nie zapominaj o ZARA na Krupowkach. Ciekaw jestem co włodarze tego miasta maja w glowie. "A tu w centralnym miejscu jebniemy galerie handlowa coby ceprOM gory przyslaniala... hej!"
  • Odpowiedz
@sirin: Zakopane to od dawna cyrk i s---------a na kółkach- rezultat działalności samorządu- w miejscu tak istotnym i ważnym dla polaków i ich tradycji i kultury itp. itd. ale to dobrze świadczy- jest u nas wolność, szkoda że niektórzy tak c-----o ją realizują- debile- nie biznesmeni
  • Odpowiedz
@WidarX
@sirin nie zapominajcie o zdjęciach z człowiekiem przebrabym za miśka, który jest, eufemistycznie mówiąc, dobrze przygotowany do pracy na mrozie ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jego kostium wodę z proszkiem widział chyba nigdy.
  • Odpowiedz
@czarna__jagoda: Za dogo i Zakopanem pewnie nie ma bo to nie jest żaden interes. Góralskie ciuchy się pierze w potoku- jak nakazują normy unijne normy i tradycja, w garniakach nikt nie chodzi, a dla paru niedzwiedzi raz na rok nie ma co nawet interesu rozkręcać, hej! ;D
  • Odpowiedz
@WidarX: haha no tak, zapomniałem jacy są prawdziwi górale ale jakby nie patrzeć to mam góralską krew i takim bucem nie jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MinisteRV: znaleźliśmy w miarę tani hotel a nie byliśmy jeszcze w górach zimą więc nie będziemy kombinować, to tylko 3 dni a zależy nam jedynie na ładnych widokach i spędzeniu wspólnie czasu, tak czy inaczej jeśli masz na
  • Odpowiedz