Wpis z mikrobloga

Ja bym nie ryzykował.


@CynicznySkurczybyk: ludzie wciać bardziej patrzą na smak niż na skład, nie oszukuj się.
Btw dobry skład ma również Develey i Roleski jeśli dobrze pamiętam. No i wszystkie te eko-sreko.
A ocet spirytusowy w składzie to też tak średnio bym powiedziała.
  • Odpowiedz
@CynicznySkurczybyk: a ja polecam mieć w domu co najmniej 2 różne ketchupy i musztardy. każdy pasuje do czegoś innego a co do musztardy to czasem się zachce gęstej rosyjskiej a czasem kremowej. tortexa codziennie nie jem, ale jak sobie czasem zrobię zapiekanki z serem i pieczarkami to on mi pasuje idealnie, dlatego jego mała butelka zawsze jest na drzwiach od lodówki.

  • Odpowiedz
@RatownikMagiczny: winny również jest względnie neutralny, ja pomidorowe potrawy zakwaszam jabłkowym i nie zmienia to nijak smaku. Spirytusowy jest najmniej zdrowy, a tu jest go aż 10%, no ale co kto lubi, ja Ci się w talerz gapić nie będę, ale sama takiego produktu nie wybiorę i tyle w temacie.
  • Odpowiedz