Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Holiday: No i spoko, niech se pracuje. Medalu z kartofla mu nie dam za to że robi coś co każdy powinien - uczciwie zarabia. Co do ostatniego pytania, dziennikarze to dziennikarze, oni to chyba niczego nie mają.
  • Odpowiedz
@Holiday:
Mieszkam w Bydgoszczy i często się słyszy o tych busach na lotnisko.
Banery reklamowe + reklamy w radiu, podobno dosyć często kursują.
A co najlepsze nie wiedziałem że to jego firma co bardzo mi się podoba że nie jedzie całe życie na znanych rodzicach czy nazwisku.
Życzę chłopakowi jak najlepiej.
  • Odpowiedz
@Holiday: w PiSie to dziwne, że jeżeli ktoś ma takie nazwisko, a ojciec jest prezydentem europy, decyduje się założyć własną firmę, a nie liczyć, że tatuś załatwi mu jakąś redę nadzorczą
  • Odpowiedz
@Holiday: Opinie na temat dobrej zmiany można sobie wyrobić patrząc na to z czego żyje syn Tuska, przewodniczącego Rady Europejskiej a z czego byłego lepperowca "Henrego" Czarneckiego
  • Odpowiedz
@Holiday: jechałem tym ostatnio. Bardzo sobie chwale, za 50pln jedzie sie w miare nowym busem z wygodnymi skórzanymi fotelami i wifi. Kursy są pod starty i lądowania na lotnisku. Jak wracałem i miałem opóźnienie z 20min to ziomeczek normalnie poczekał i przedzwonił wcześniej za ile bede. Szanuje
  • Odpowiedz
@Holiday: czyli już nie dorabia pod fałszywym nazwiskiem u krętaczy z Amber Gold? Ooooo, jakie to słodkie, leć w gorące, uroniłem łzę wzruszenia. Cóż za postawa! Cóż za duch!
Neuropa to coraz większe dno...
  • Odpowiedz
@adamgtx: A jakie kompetencje ma ten właściciel budy z kebabem co został zastępcą dyrektora Departamentu Badań i Rozwoju PGNiG albo ta administratorka strony internetowej parafii która została wiceprezesem PZU?
  • Odpowiedz
@Holiday stawianie Tuska, wywodzącego się z najbardziej śmierdzącej aferami i przekrętami partii, za wzór do naśladowania to chyba jakiś ponury żarcik. Poza tym czego się doszukujesz w tym artykule? Jest tam jakiś atak, którego nie widzę, czy po prostu przyjąłeś retorykę swoich idoli i próbujesz rozkręcić kolejną małą aferę na siłę?
  • Odpowiedz