Aktywne Wpisy
Stemitor +697
Jak to jest, że całe pokolenie facetów uczestniczących w poborowym wojsku dało sobie wmówić że to zrobiło z nich „prawdziwych mężczyzn”? Przecież to miało na celu nauczenie ich wykonywania debilnych rozkazów narażających ich życie bez nawet chwili zastanowienia i żadnego sprzeciwu xD
#wojsko #zasadniczasluzbawojskowa
#wojsko #zasadniczasluzbawojskowa
Sanah wydała nowy album i byłem zmuszony tego słuchać podczas powrotu z urlopu. Wszystko oczywiście w tonie feminizmu i tego że ci źli faceci nie są wcale potrzebni kobiecie. Ale z jedną piosenką to już przesadziła xD
Kobieta śrubką jest
Która światem dziś obraca
Niech ktoś jej wytłumaczy że śrubką kręci śrubokręt xD
#logikarozowychpaskow
Kobieta śrubką jest
Która światem dziś obraca
Niech ktoś jej wytłumaczy że śrubką kręci śrubokręt xD
#logikarozowychpaskow
Murki, warto tego parcha? Awaryjne to to jak pisza?
http://www.olx.pl/oferta/gaz-full-opcja-mega-okazja18-zl-100-km-regulowane-zawieszenie-sport-CID5-IDhD0KW.html
@bigger jak zwykle zawolam, nie miej za zle
ogladalem, blacharsko ok (jakas drobnica na klapie i w rogu jednych drzwi, widac zaprawki ale ogolnie super wyglada), tylko Service na desce, bledy poduszek i niedzialajaca klima mnie zniechecily... gdy juz wracalem do domu, to koles zadzwonil ze na jutro potrzebuje kase i pusci za 5 :) jak powiedzialem ze chce go sprawdzic na SKP to w odp. "jak tak to nie" i sie rozlaczyl :D
Skad wnioski ,ze bedzie plakal? Miales? Naprawiales?
@skrytek: Marnujesz sie na wypok.pl jak potrafisz zdiagnozowac
jakby kto reflektowal na wieksze zdj to PW lub wrzuce pozniej na dropboxa jakiegos /po usunieciu geotagow :p/ (niestety nie zrobilem silnika ale nie wygladal na wymyty a i wyciekow zadnych nie widzialem)
jedyne co mi sie rzucilo w oczy to wlasnie w zderzaku zamiast kratek byly przykrecone jedna srubka zolte plastiki pomalowane czarna olejna farba ktora zaczela schodzic ^^ o plastusiach pozostalych trudno wiedziec nie majac tego auta lub bez ogladania zdjec w necie (nie odrobilem tego