Wpis z mikrobloga

• 0
@Bialy_Mis @skrytek @bigger
ogladalem, blacharsko ok (jakas drobnica na klapie i w rogu jednych drzwi, widac zaprawki ale ogolnie super wyglada), tylko Service na desce, bledy poduszek i niedzialajaca klima mnie zniechecily... gdy juz wracalem do domu, to koles zadzwonil ze na jutro potrzebuje kase i pusci za 5 :) jak powiedzialem ze chce go sprawdzic na SKP to w odp. "jak tak to nie" i sie rozlaczyl :D
  • Odpowiedz
  • 0
@bigger @Bialy_MisMis @skrytek

jakby kto reflektowal na wieksze zdj to PW lub wrzuce pozniej na dropboxa jakiegos /po usunieciu geotagow :p/ (niestety nie zrobilem silnika ale nie wygladal na wymyty a i wyciekow zadnych nie widzialem)

jedyne co mi sie rzucilo w oczy to wlasnie w zderzaku zamiast kratek byly przykrecone jedna srubka zolte plastiki pomalowane czarna olejna farba ktora zaczela schodzic ^^ o plastusiach pozostalych trudno wiedziec nie majac tego auta lub bez ogladania zdjec w necie (nie odrobilem tego
  • Odpowiedz
@adikadik: mam. Przejechałem ponad 100kkm. 2.0HDi. Co 200tys do robienia cała hydraulika - pompa, gruchy itp. Wygodny jak cholera, nie gnije jak nie był bity. Mojemu właśnie stuknęło 414tys i pracuje wyśmienicie. Z wad - #!$%@? plastiki w środku, lubią urywać się klamki. Więcej problemów nie stwierdziłem. Dobrze sprawdzić jaka jest skrzynia - czy wsteczny ma w prawo i na dół, czy w lewo i do góry. Te pierwsze były
  • Odpowiedz