Wpis z mikrobloga

@Pepegus: takie jajecznice czasami wyglądają jakby je pies wszamał, a potem zwrócił. Ale dobre są, to fakt. Najlepiej jest tak: na małej ilości oleju boczek, potem kiełbasa i cebula, potem posiekany czosnek, majeranek, sól, pieprz, można też ewentualnie pieczarki, potem jajka rozdziobane ze szczyptą soli wcześniej dobrze, na tyle żeby nie było białych glutów od niedorozdziabania, potem trochę pieprzu, potem na talerzu świeży szczypiorek. I do tego kromka świeżego chleba koniecznie
@Pepegus: Na #!$%@? Ci kurki, potruć się chcesz jak się okaże, że to jakieś gówno? Uważaj na wątrobę, weź normalne pieczarki z biedronki takie w niebieskim plastiku pod folią za chyba 5,99 zł. Potem zostanie ich jeszcze od cholery, to wrzucisz do spaghetti albo do zapiekanki jakiejś.