Aktywne Wpisy
Arekt +17
Pytanie do osób mieszkających w dużych miastach jak #poznan #warszawa #wroclaw #krakow #gdansk
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Czy chcielibyście ograniczenia samochodów osobowych do minimum w centrum, jeśli miasto zrobiłoby zajebista infrastrukturę do podróżowania komunikacją miejską, zredukowanie zapchanych autobusów/tramwajow do minimum, częstsze kursy, więcej tras, dodanie pociągów itd i wszystko przy obniżonej cenie biletów.
Zgodzilibyście
- Tak 57.8% (2618)
- Nie 42.2% (1908)
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Myślałem, że w tym wyścigu nie pojadę. Po części dlatego, że tak nisko byłem w preq, które w większości upłynęły na zabawie z setupem. Treningi przebiegły prawie bez przeszkód. W kwalifikacjach ping non stop na czerwono. Restart routera, komputera... Nic... Po 20 minutach się uspokoiło i udało mi się wejść na kilka kółek w kwalifikacjach. Na tyle, aby ustawić się na trzecim czy czwartym miejscu od końca.
Wyścig: teraz wiem jak to jest kogoś dublować, a nie tylko być dublowanym. ;) Na starcie na pierwszym zakręcie w czołówce kilka osób się rozbiło, awansowałem z automatu kilka miejsc. Praktycznie cały czas było za kim gonić i przed kim uciekać. Ani chwili wytchnienia. Kilka miejsc straciłem na jednym spinie, kolejną pozycję oddałem myśląc, że ktoś mnie dubluje. Komuś z dublujących mnie zrobiło się ciepło gdy wpadłem w poślizg na kombinacji zakrętów 3/4, ale udało się uniknąć kraksy. W całym wyścigu ani jednego kontaktu. Ogólnie - dużo lepiej niż w całym poprzednim sezonie. Ostatnie kółka były trochę nerwowe, straciłem skupienie, dałem komuś się oddublować. Na mecie miejsce 11. To mówicie, że w Rookie punktowana jest pierwsza dziesiątka? :D
Dzięki za wyścig! Do zobaczenia w kolejnym.
Replay: https://mega.nz/#!poRmRSDa
Pierwszy zakrętu u Rookies:
Od siebie dam tyle: Pierwsza połowa wyścigu mocno wyczerpująca, cały czas walka w ścisku, z niektórych zakrętów przez presję wychodziło się bokiem, po 20 okrążeniach myślałem, że jedziemy już godzinę i miałem dość xD Potem się trochę przerzedziło, zjazd do pitów również pomógł złapać oddech i człowiek zaczął jechać jak robot mając pusto wokół siebie.
@TheSznikers: to nie tak źle, a co miejsce 10 to nie 11 :)
Na picie zamiast zmienić opony zatankowałem 90 litrów, parę razy straciłem kontrolę, raz niechcący wyłączyłem TC i wpadłem w poślizg, potem co chwilę się ślizgałem głównie z powodu opon. Cel został osiągnięty - nie spowodować kraksy i nie ukończyć jako ostatni. Nie wiedziałem potem jeszcze do jakich poziomów ustawić TC i ABS by były domyślne takie jak na treningach.
To ponad 10 000 km wiecej niz przez caly sezon f3!
Przy takim cisnieniu, moze dojedziemy do przebiegu 1 golfa ;D Oczywiscie polowe roboty zrobil spunky.
co znowu oczywiście? xD Jeszcze wczoraj nie miałem najwięcej lapów (✌ ゚ ∀ ゚)☞