Wpis z mikrobloga

@trenerpoksow: Tym że nowa wersja wykrywa czy masz roota/jailbreaka? Jak cofniesz sie do 0.35 to normalnie działa. Jak chcesz grać na najnowszej to czeka Cie unroot, przykro mi.

Niantic to prywatna firma i mają prawo robić co chcą, czy stracą na tym graczy, czy nie.
  • Odpowiedz
@trenerpoksow: Tym, że nie masz bana. Po prostu aplikacja nie działa na telefonie z konkretnym systemem, coś jak apka działająca na windowsa nie działa na Macu (troche przerysowane porównanie, ale chodzi o sens).
  • Odpowiedz
@Rabusek no ja akurat nie mam tego problemu, ale generalnie wydaje się to chociażby dziwne. Noi problem ma z tym teraz sporo ludzi. No ale znieczulica widzę ostra i dopóki nie dotknie Kogoś osobiście, to jest ok. Bany kont 40lvl albo tych co są w Nowym Yorku i po chwili w Tokyo, to się nie dziwię, ale co ma do tego urządzenie? Z tego co się orientuje to nic
  • Odpowiedz
@trenerpoksow:

konto jest ich, twój tylko czas poświęcony na grę

Jako właściciele mogą #!$%@?ć każdego kogo podejrzewają o oszukiwanie, a jak powszechnie wiadomo ludzie z rootem i jailbreakiem robili to kilka razy częściej niż normalni.
  • Odpowiedz
@trenerpoksow: To, że nie działa bez roota? Zresztą, wracając do głównego pytania, oni tego nawet nie są w stanie wykryć, wrzucają apkę, sklep zajmuje się resztą, ale ty wiesz lepiej ...
  • Odpowiedz