Aktywne Wpisy

ZenujacaDoomerka +201
Baba nigdy na studniówce nie była, na balu gimnazjalnym. stała pod ścianą.
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już
Jak klasa sobie zdjęcia robiła to specjalnie mnie nie zawołali żeby mnie na nich nie było i powiedzieli, że wyszłam.
Jedyna przyjaciółka z którą poszłam mnie zostawiła po 30 min dla innej grupki.
Przez te niby najlepsze lata życia mam traumę aż do grobowej deski a jakiś chuop przyjdzie powie, że ma traumę bo rodzice mu kazali być grzecznym
Już

pawel_je +65
polecam na tapetę :D
#polska
#polska
źródło: 19bba5378c35e21541caa0371b79424d38fb97a6b2676e2d265687b3e0a5f7f1
Pobierz

Sprzedam nowego mi4 wcdma w wersji 3/64,kolor biały. Folie nie zdejmowanie. Zaktualizowany do najnowszego miui(Polska). Kupiony na GearBest. Cena 700zł + 15zł dostawa. http://olx.pl/oferta/xiaomi-mi4-3-64-CID99-IDhjMM1.html
@Kroos123: Nie, kupiłem gdyż telefon strasznie mi się podoba, ale po dłuższym przemyśleniu jednak pójdę na całość i kupię coś z 5,5", przekątna ta za długo mnie już kusi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Świetny ekran, fajne alu ramki, jak na plastik plecki też bardzo dobrze wyglądają, tylko jak na mnie troszkę za śliskie ( ͡° ʖ̯ ͡°) Gdybym sobie jednak zostawił to albo jakieś etui albo drewniane plecki (na zdjęciach wydają się mniej "polerowane") ( ͡° ͜ʖ ͡°)