Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Mirki jak to jest z parami na #tinder? Założyłem konto w czwartek wieczorem, łącznie zalajkowałem chyba jakieś około 40 dziewczyn i nie mam do tej pory żadnej pary. Ile macie zwykle par w ciągu np. tygodnia? Oczywiście 10/10 nie jestem, ale myślałem, że jakiejś tragedii nie ma, bo jakieś małe branie w realu mam.
#gorzkierzale #rozowepaski

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
  • 10
ChytryKat: By mieć branie na Tinderze musisz mieć przynajmniej 8/10 z wyglądu. Przeciętne lochy mają tam tak wielką atencję, że brzydszych niż top 10% facetów nie biorą pod uwagę. Jeśli nie jesteś modnym Alvaro z pędzlem na głowie to prędzej wygrasz w totka niż poderwiesz jakąś na Tinderze.
Dlatego odpuść sobie internety i wyrywaj loszki w realu.

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: Zależy od miejsca gdzie jesteś. W wawie na początku też nie miałem atencji, ale to dlatego, że jest tyle osób, że prawdopodobieństwo że laska, którą zalajkowałeś zobaczy Twój profil jest relatywnie mała, nie mówiąc już o samym fakcie wybredności obu stron. Posiedź kilka tygodni, jak się nic nie zmieni, to zrób sobie foty na których wyglądasz na 8+/10.
107953145e: @Gildead Mam 177 cm wzrostu, ale na podstawie zdjęć raczej ciężko to stwierdzić.
@nietopies Chyba niegłupi pomysł, bo zakładam, że brak par nie jest błędem aplikacji.
@shiverr Kraków i okolice, niestety duże miasto nie ułatwia w tym wypadku.
@straggler Dokładnie, nawet w autobusie czy na przystanku większość chętnie zamieni kilka zdań, często się uśmiechają, są miłe a na tinderze nawet głupiego lajka żadna nie potrafi dać.

Znacie jeszcze jakieś inne