Wpis z mikrobloga

Mirki no mam dylemat, niby 22 cbl to nic, ale nie lubię kupowac niepotrzebnych rzeczy. No lubię takie klimaty, warz podeszlo, ale obawiam sie, ze tu nie będzie czasu na codzienne gre. Bo po pracy jest masa innych zajec. W takim wypadku oplaca sie kupowac czy nie? Platnosc najlepiej bzwbk/paypal czy placiliscie wlasna karta np z mbanku i przeszło legit?

#rustzwykopem #rust
  • 7
nie będzie czasu na codzienne gre

@czarmander: To mocno trzeba się zastanowić. To gra, w którą trzeba włożyć dużo czasu, chyba, że ktoś Cię przygarnie. Wbicie levelu, na którym można się bawić grając samemu to syzyfowa robota :/

Drugi raz bym kupił, ale tylko dlatego, że nie mam na co ciekawszego wydać pieniędzy. No i dostajesz też kilka innych gier, to też plus.
@DywanTv: no mi tylko o rusta chodzi, w sumie to rust bylby wypelniaczem dni jak dziś, gdy nie jestem na desce(pogoda) czy też u rozowego, a i zaraz koncza się wakacje, znowu studia to już będzie mniej czasu. No tak myślę czy warto
@czarmander po pierwsze samemu będzie Ci ciężko grać...lepiej z ekipą...i obawiam się ze grając godzinę dziennie to nic ciekawego (i trwalego) nie zbudujesz ;p...mimo wszystko te 20 złotych warto wydać chociażby na przyszłość :)...jakby trafiły się ze w tygodnie wolnego :p
@czarmander wystarczy :)...szybciej uzbieracie surowce i wybudujecie coś na start...poza tym jak ty nie grasz to inni ulepszaja itp..albo dołączasz do istniejącej bazy i po problemie :)...