Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +30
zrobiłem sb pitce, mam do niej monsterka, Karola i średni humor
źródło: IMG_20250802_015433638_HDR
Pobierz
wfyokyga +11
Obejrzałem se tego ducha w pancerzu i podobają się dla mnie. Powinien być o godzinę dłuższy minimum, sama historia taka se ale audiowizualnie to był sztos. Teraz to nie wiem co z tego animu obejrzeć, może w końcu tego patlabora lub akiru. To też ma serial, dobry? Jakie jeszcze retroanimu dobrze wizualnie warto zobaczyć? Oprócz bajek.
#anime #animedyskusja
#anime #animedyskusja
źródło: temp_file6323320850859491679
Pobierz

A jak na końcu poszło "Boże coś Polskę" to wszyscy stojąc wykrzyczeli wszystkie zwrotki, no głośniej było niż na koncercie :)
To tu bije serce Polski, a nie na jakiejś północy.
#kosciol #katolicyzm #gory #oswiadczenie #polska
Życzę miłego dnia, wesołych świąt i więcej siły w codziennej walce przy przestrzeganiu zasad, które samemu z własnej woli się przyjęło.
@Parte: Ale bym was od janosikowego odcinał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
@Parte: a która wersja była śpiewana?
Wy gimboateiści jesteście tak spektakularnie żałośni, siedzicie na tych religijnych tagach jak te hieny, czekając tylko na jakąś okazję by się do czegoś dopieprzyć, i popisać swoim s-----------m umysłowym.
Zawsze dziwie sie ze duza czesc katolikow mysli ze agnostycy lub ateisci nie maja wlasnej moralnosci i tylko wierzacy ma wlasciwe zasady moralnosci. Ja nie wierze w zadnego stworce lub Boga, ale mam podobne zasady jak wiekszosc religii. Nie rob innemu nic zlego co bys sam nie chcial doswiadczyc. Trzeba