Aktywne Wpisy
JulianGangol +6
Raphinhia ma teraz swoje 5 minut, jest w gazie i swoim primie. Na miejscu Barcelonki sprobowalbym go opchnac komus za ladny cash po sezonie i w jego miejsce sprowadzic mlodszego, lepiej rokujacego Nico Williamsa. Za Raphinhie mozna byloby wziac co najmniej 100 mln a Nico by przyszedl za klauzule czyli chyba 60 mln. 40 mln zarobku i wymiana na lepszego grajka. 28 latek ktory zaraz bedzie mial zjazd wymieniony na 22 latka
wfyokyga +22
Dzień dobry
@PsyRomancer: No właśnie o to mi chodziło w tym zdaniu. Że możesz powiedzieć o pierwiastkach i białkach, ale nie możesz już sobie odpowiedzieć skąd to się wzięło i po co.
Skąd wziął się świat? Bo zrobił go Bóg
Skąd wziął się Bóg? i tak dalej.. i tak dalej..
Człowiek niech sobie żyje jak chce i nie przeszkadza żyć drugiemu to czy wierzy czy nie wierzy to i tak w niebie się znajdzie. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
może właśnie niekoniecznie coś musi mieć sens, tylko my zawsze szukamy w istnieniu wszystkiego jakiegoś znaczenia... widocznie taka nasza natura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wszystkie te moje pytanie to żadna próba nawracania czy wyśmiania, lubię po prostu zobaczyć inny punkt widzenia.
Mnie zastanawia skąd to i po co ale wątpie że ktokolwiek z nas się kiedy dowie.. chyba że po śmierci..
O ile się nie zrestartujemy w innego człowieka i nie zapomnimy całej drogi pomiędzy tymi ludźmi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Skąd ten big bang? Tak o no bo tak? Takie pytanie może nie mieć końca ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@whysooseriouss: Po uświadomieniu sobie, że świat niekoniecznie istnieje po to aby udzielać nam wszystkich odpowiedzi to niespecjalnie.
Dużo bardziej przerażająca byłaby myśl, że istnieje jakiś niebiański dyktator, który wyznaczył zadania za niewykonanie których będzie