mirki potrzebuje pomocy, kupilem hosting na #ovh i mam 200mb na baze danych na hostingu AAA.pl i domene AAA.pl a chce podpiac domene BBB.pl i CCC.pl i zrobic na tym 1 hostingu 5 stron, korzystam z modulu wordpressa, wytlumaczylby ktos zielonemu jak to zrobic? nie chce d--y zawracac tym z dzialu technicznego
@quakeone: ale z czym masz problem z podpieciem domen ? czy z wordpressem ? bo wordpress nie umozliwi Ci podpiecia domen , trzeba to zrobic w panelu sterowania domeny , najlepiej przekierowac adres bo mysle ze raczej na dnsach jako poczatkujacy nie chcesz operowac ?
@Steel-Orphan: ten człowiek to jeden wielki problem. @quakeone: szukaj opcji takiej opcji w panelu hostingowym. To że masz wordpressa nic nie wnosi. Zawołam ci @Mars83 może mnie nie zabije
@Steel-Orphan: mam taki hosting i zainstalowany na nim modul wordpressa, chce na tym module postawic jeszcze 3 strony z lewej zeby nie musiec placic za osobny hosting
@quakeone: 1. Dodaj wszystkie domeny w multistronach - upewnij się, że każda strona jest podpięta do pustego katalogu. 2. jak dodasz to następnie w zakładce moduły instaluj kolejno Wordpressa w trybie zaawansowanym i podajesz tam tylko hasło do bazy a potem swoje dane do WP (nie modyfikuj ścieżki instalacji i zostaw domyślnie). 3. pisz mi tu czy na pm jakby coś się nie udało
wykopki klaskają uszami na, mówiąc waszym językiem, teatr dla gojów takich jak wy jak trump rzuca jakieś hasła z wojen kulturowych, a prawdziwa twarz tej władzy jest na tym zdjęciu
#webmastering #webdev #web
@quakeone: szukaj opcji takiej opcji w panelu hostingowym. To że masz wordpressa nic nie wnosi. Zawołam ci @Mars83 może mnie nie zabije
źródło: comment_so8DmdaueDT7q6I9N7v1ns2rCV2dRFTx.jpg
Pobierz2. jak dodasz to następnie w zakładce moduły instaluj kolejno Wordpressa w trybie zaawansowanym i podajesz tam tylko hasło do bazy a potem swoje dane do WP (nie modyfikuj ścieżki instalacji i zostaw domyślnie).
3. pisz mi tu czy na pm jakby coś się nie udało