Wpis z mikrobloga

Nikt nie złamał żadnego denuvo to tylko cholerny bypass używający dema Dooma.

Bypass =/= Crack

Launcher wysyła ticket aktywacyjny na serwery denuvo, serwer generuje dbdata. Wystarczy że EA... ups Denuvo usunie appid dema dooma
i wszystko pójdzie się j---ć.

#steam #denuvo
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SuperGosciu:

Menu King DEV niczego nie złamał... to znaczy usunął checki, ale tylko do menu głównego. W innych grach tak samo. Dużo pierdzielenia, żebrania dotacji i zbędnego chwalenia się.
Proszę nie powielaj nieprawdziwych informacji.
  • Odpowiedz
@SuperGosciu: To wymiotuj zielonko byle nie na mnie. Podaj linki do tych gameplayów rise of the tomb raider. Sprzed miesiąca, i byle nie od MKDEV który dotrwał do menu.

Crack (a raczej bypass ale lemingi są głupie i nazywają to crackiem) od 3DM do madmaxa i mgs v pojawił się pół roku temu kiedy była dziura w denuvo. I to tylko do starych wersji.
  • Odpowiedz
Wiec poszulaj w google filmiku.

@SuperGosciu: No tak, standardowe podejście każdego zwolennika "nie wiem ale udaję że wiem i się wypowiem".

Poświęciłem jednak trochę czasu i przypomniałem sobie o filmiku od chińczyków z 3DM którzy mieli kilka tygodni temu
  • Odpowiedz
@SuperGosciu: Aż godzinę zajęło ci szukanie filmiku który jest tanim oszustwem i obiektem śmiechów na forach.

https://www.youtube.com/watch?v=6Iev6Nnqq-o

No ale idioci ( i dzieci) na widok paru bloków Assemblera i rosyjskiej cyrylicy mają mokro w gaciach. No bo jak to tak, to musi być legitne, przecież kilkanaście razy powpisywał KOMENTARE w ollydbg do ROTR.EXE a później uruchomił grę na drugim monitorze i voila ( ͡° ͜ʖ ͡°) CRACK, denuvo złamane, piractwo nie do
  • Odpowiedz