Aktywne Wpisy

Mokotowski +29
źródło: temp_file1785791522995993488
Pobierz
Myslovitz +218
Mirasy sprawa jest, moja znajoma zbiera na leczenie raka i rehabilitacje.
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
Lata temu, jak straciłem wszystko i nie miałem nic to bardzo mi pomogła stanąć na nogi nie oczekując niczego w zamian mimo że byłem dla niej wtedy obcym człowiekiem, podczas gdy inni odwracali wzrok między innymi ona jako jedna z niewielu osób pomogła mi stanąć na nogi i odzyskać życie. Chciałbym jej się za to teraz zrewanżować, gdy ona jej potrzebuje teraz
źródło: temp_file5446497774422504418
Pobierz

http://www.webhostingtalk.pl/topic/50502-imap-migracja-poczty-na-inny-serwer/?p=432597
Ale pytanie czy jeśli nowe konto będzie prowadziło do tych samych hostów ( imap.nazwafirmy.pl ) ale innych fizycznie serwerów to czy Thunderbird nie zwariuje i nie pomiesza mu się?
#pytanie #it #www #web
1. Poczekaj aż dns przeskoczy na nowy serwer.
2. Podłącz się do starego serwera przez IMAP po IP.
3. Podłącz się do nowego po domenie.
Będzie ok, chociaż sam wolę takie migracje robić skryptami a nie programem pocztowym.
OVH udostępnia web tool do tego oparty na imapCopy.