#xiaomi #mikey Mirki gdzie lepiej kupić tego całego Mi Keya? Ktoś go dostał w gratisie, ktoś inny napisał, że kupa, ale patent zajebisty, chcę mieć. Domyślam się, że Ali jest pełne podróbek, niby produkt prosty, ale nie chcę czekać miesiąca, żeby się okazało, że nie działa ( ͡°ʖ̯͡°)
@srogie_ciasteczko jak chcesz to mogę dać Ci za free podróbkę, sprawna w oryginalnym opakowaniu. Testowałem na moim RN2, działało z jakąś apka ale ja po prostu nie znalazłem zastosowania dla fidżera. Odbiór osobisty w stolicy albo wysyłka na Twój koszt.
@knight_rider: dzięki, niestety nie mój rejon, a nie ma sensu żebyś wysyłał, chyba po prostu zamówię od jakiegoś chińczyka.
Czytam o konkurencyjnym Pressy i ma bardzo złe recenzje, ale nawet jeśli tylko będzie włączało latarkę, to dla mnie duża zaleta. Nie wiesz czasem, czy nie zżera to to baterii przez cały czas?
Odbiór osobisty w stolicy albo wysyłka na Twój koszt.
masz tu oryginalny za 7 zł http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-MiKey-Quick-Button-Dustproof-Plug-For-Xiaomi-Phone-p-930833.html
Czytam o konkurencyjnym Pressy i ma bardzo złe recenzje, ale nawet jeśli tylko będzie włączało latarkę, to dla mnie duża zaleta. Nie wiesz czasem, czy nie zżera to to baterii przez cały czas?
Lekki drenaż będzie baterii, nie wiem jak na oryginale.