Aktywne Wpisy

moll +69
Podejście nr 2 do jajek sadzonych na patelni ze stali nierdzewnej. Przy poprzednim trochę za słabo rozgrzana patelnia, potem minimalnie zbyt wysoka moc pod jajkami, przez co też szybciej musiałam zdejmować, bo się za mocno zjarały.
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
Czy przywarło? Oczywiście ( ͡° ͜ʖ ͡°) chociaż nie wszystko, jakieś 70%, a reszta nawet polubownie zeszła. Na szczęście przywarło na tyle "dobrze", że wystarczyło odmoczyć
Dlatego dzisiaj podejście nr 2!
#
źródło: 1000018178
Pobierz
ArchetypT +120
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ludzi naprawdę powaliło? Jestem #rozowypasek lvl 25 i śmiać mi się chce z tych wszystkich przegrywów biegających za #pokemongo . Jeszcze rozumiem dzieciaki których rodzice nie wysłali na żadną kolonię czy obóz i się nudzą ale dorośli faceci? Godne pożałowania. Zamiast spędzić czas w jakiś normalny sposób, nie wiem - chociażby pojechać na #woodstock to biegają po mieście wpatrzeni w telefon.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: comment_5MF9TjSaEkFdhxj0HcVUyRkgf5JZJYUZ.jpg
Pobierzźródło: comment_AOCx7ii8yT7aIwhnQJ4nHJTmUDLULWtR.jpg
Pobierz#logikarozowychpaskow
@AnonimoweMirkoWyznania: lol nawet gapienie sie w sufit jest lepsze od uczestniczenia w tym czyms
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
K---A MOJE STRONY (My sides) XDD
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
źródło: comment_3zrMHZjGKv4BkW1XXncetyXnl3geiMYO.jpg
Pobierz