Wpis z mikrobloga

@devel9k: Jeżeli interfejs to zdecydowanie nie Behringer, ani nic w stylu Guitar Linka, to się nie sprawdza, słabe parametry, duże szumy, problemy ze sterownikami. Taki typowy interfejs do nagrywania w stylu POD Studio GX czy M-Audio M-Track II to niestety koszt od 350 PLN. Kolejna kwestia to odsłuch, dobre słuchawki i głośniki też trochę kosztują, chociaż to kwestia indywidualna, nikt nie mówi żeby od razu wydawać fortunę na nie wiadomo co.
@devel9k: masz tak taki przycisk jak power squeezer - z 20W robi Ci 2, w razie problemów z sąsiadami, aczkolwiek nie brzmi to identycznie jak 20W, moim zdaniem przynajmniej. Spokojnie możesz piec rozkręcać na 1/5 mocy, 1/4 jak chcesz pograć głośniej - też mieszkam w bloku
@devel9k: szkoda że nie zdecydowałeś się wcześniej, sprzedałem taki 3 tygodnie temu. Jak masz możliwość to kup z odbiorem osobistym - sprawdź czy potencjometry działają płynnie - u mnie dość ciężko było ustawić głośność tak jak mi odpowiada, nie wiem czy wada fabryczna czy jak. I nie wydaj więcej jak 350 bo więcej wart nie jest. W razie problemów służę pomocą