Wpis z mikrobloga

@devel9k: Co do trudności nie wypowiem się, ale jeżeli nie miałeś styczności z fizyką to przygotuj się na dużą jej porcję na AiRze. Na infie z tego co wiem nie ma tak dużo fizy.
! Ale to nie mój kierunek, więc bardziej niz moje zdanie pomoze ci kogos kto to studiuje ( ͡ ͜ʖ ͡)
@devel9k: Według mnie jest trudniejsza, niektóre przedmioty są podobne. Co do Fizyki to zależy dużo od prowadzącego z którym będziesz miał do czynienia ( Są prowadzący z którymi jest przewalone ). Z tego co widzę to fizyka jest na 1 semestrze a czy potem jest przydatna to nie wiem, no i macie ćwiczenia zamiast laboratoriów to pewnie będziecie coś liczyć. Mogę Ci powiedzieć jak to było na informatyce, my mieliśmy laboratoria
@devel9k: Do informatyki ciężko mi jest porównać, ale rzeczywiście niektóre przedmioty powtarzają się, ale zakres nauczania w tedy na pewno też jest różny. Na pierwszym semestrze głównie matma, która się ciągnie raczej cały czas, pod taką czy inną postacią, no i fizyka, której na pewno jakieś tam podstawy przydadzą sie na każdym semestrze. Co do trudności, zależy dużo od prowadzącego, u nas trzeba było sie trochę uczyć, ale szło zdać, a
@devel9k: jestem na air to moze cos podpowiem. Fizyki i matmy jest tyle co kot napłakał. Tylko w 1 semestrze a rozpietosc materialu zalezy od prowadzacego. Z matmy mielismy #!$%@? bo ziomek chcial zrealizowac duzo materialu a nie było go ponad miesiac. Wg mnie gorzej mieć laborki z fizyki bo osobiscie nie strudzilem sie jakimis sprawkami a na innych kierunkach na tym samym wydziale ludzie musieli skrobac te prace co zajecia,