Aktywne Wpisy

IntruderXXL +346
Nabite 140 kilogramów, w upper, bo nóżki bociana. Dawno nie wrzucałem nic, cóż... szybkie życie porywa. Od lutego lecę grubo, jak to ja, ekstremalnie i po bandzie.
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
Ale jak widać moje treningi na 50-60%, brak diety, brak snu, i ciągłe imprezy nie przeszkadzają żeby robić formę :P Cóż sportowcem nigdy nie byłem, ja to wariat pasjonat który uwielbia trenować dla siebie.
Jeszcze trochę lecenia zostaje, ale czas wrócić do rozwoju, do większych
źródło: XXL
Pobierz
AlexHunter +11
Dowiedziałem się, że moja narzeczona od kilku miesięcy mnie zdradza… z moim świadkiem od ślubu.
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
Ślub mamy zaplanowany za dwa miesiące, wszystko opłacone: sala, fotograf, orkiestra. Rodzina z całej Polski już zapowiedziała przyjazd, a moi starzy wzięli kredyt, żeby dorzucić się do wesela.
Wczoraj znalazłem wiadomości – zero wątpliwości. Spotykali się regularnie, a ona jeszcze pisała do niego, że „ze mną to już tylko formalność”.
I
źródło: B869CC2E-6328-4BF9-8FD1-8F2E04F8C0CD
Pobierz

#wolfram #matematyka #studbaza
integral(integral xy from 1 to 2)from 0 to pi/2
nie działa
źródło: comment_6t1rojkx7EJhnIKt8uTiSJkE2n6JTHSI.jpg
Pobierzint_0^{2pi} int_0^{4} r dr dphiWedlug mnie czytelniej