Aktywne Wpisy
vulfpeck +551
#bekazkatoli #urojeniaprawakoidalne #neuropa
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.
Katole w odmętach szaleństwa i ostatnich podrygach konwulsji, próbują wyśmiewać trend, którego nie są w stanie powstrzymać.

Hekun +93
#niger #swiat
To jest dla mnie niesamowite jak niewielkie zainteresowanie jest tutaj sytuacją w Nigrze. Wojna w zasadzie może być lada dzień, ECOWAS wydał ultimatum, a jak nie to wchodzi z interwencją wojskową. W senacie Nigerii (członka ECOWAS) natomiast odrzucili prośbę prezydenta o wysłanie wojsk do Nigru. Wydawało by się temat ciekawy, a tutaj cisza i spokój xD
Czasem mam wrażenie, że zostali tutaj tylko opłaceni trolle, a wiadomo, że za pisanie
To jest dla mnie niesamowite jak niewielkie zainteresowanie jest tutaj sytuacją w Nigrze. Wojna w zasadzie może być lada dzień, ECOWAS wydał ultimatum, a jak nie to wchodzi z interwencją wojskową. W senacie Nigerii (członka ECOWAS) natomiast odrzucili prośbę prezydenta o wysłanie wojsk do Nigru. Wydawało by się temat ciekawy, a tutaj cisza i spokój xD
Czasem mam wrażenie, że zostali tutaj tylko opłaceni trolle, a wiadomo, że za pisanie

Do wszystkich którzy od rana piszą że postaci w serialu się teleportuja a dzisiaj z Varysem to już przesada.
Chciałbym was uświadomić że to nie jest Klan, Plebania czy inna telenowela gdzie akcja jednego odcinka rozgrywa się maksymalnie w ciągu jednego dnia.
Akcja 10 odcinka mogła się rozgrywać w ciągu nawet kilku tygodni.
Sam autor książek na początku każdego tomu przypomina że opisane wydarzenia mogą dziać się w w różnym czasie, a postaci przebywać tysiące kilometrów od siebie
@soltysek: czasem zona mi musi mówić co się dzieje na filmie, ale to 420 ( ͡° ͜ʖ ͡°)